Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Titeket nem idegesít, hogy...

Titeket nem idegesít, hogy manapság már a normál alkatú lányokat is lecsontsoványozzák? (link)

Figyelt kérdés

Nemrég találtam ezt a cikket, én komolyan nem értem, hogy mi alapján girnyózzák le a középső lányt?

[link]

2010. jún. 20. 09:36
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
43%

9:59es vagyok.

Nem veszekedni jöttem csak ez a zavaró, hogy azért sirtok mert iylen alkatotok van.más bármit megtenne ilyen alakér de a gének miatt soha nem lesz ilyen neki.

2010. jún. 20. 10:07
 12/39 anonim ***** válasza:
100%

Akkor mi a normál? Ha a normál az az átlagos, akkor tényleg vékony.

Én is vékony vagyok (24 évesen, aki 14 évesen az,az még változhat :)) és nekem is a béka segge alatt van az önbizalmam, pont a kövérek beszólogatásai miatt, igen, mert ők többen vannak :S

A képen a lány nagyon csinos :)

2010. jún. 20. 10:08
 13/39 anonim ***** válasza:
54%

mert irigy a sok zsírdisznó, és egyszerűbb elintézni annyival, hogy AZ MÁR TÚÚÚL VÉKONY.

amúgy nagyon szép alakja van, bár nő vagyok :D

2010. jún. 20. 10:09
 14/39 anonim ***** válasza:

10:07:

tehát féltékenységből kapjuk ezt mindig? mert ha konkrétan azt mondják rád, hogy anorexiás (szomorú milyen tudatlanok az emberek a szó jelentésével kapcsolatban), akkor minden eszedbe jut, csak az nem, hogy ő is olyan szeretne lenni, mint te...

2010. jún. 20. 10:10
 15/39 A kérdező kommentje:
10:07 Elhiszem, hogy rosszul érezhetik magukat, de hidd el az sem egy leányálom, hogy ha például állandóan az a téma ,hogy miért nem eszel? amikor te tényleg normálisan eszel, de az Istenért sem tudsz meghízni..
2010. jún. 20. 10:10
 16/39 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, én még mindig inkább azt tapasztalom, hogy az átlagos csajokat kövérezik le agya-főbe...:) amúgy a középső csajszi tényleg csinos, nem girnyó.
2010. jún. 20. 10:14
 17/39 anonim ***** válasza:
55%

Nos akkor hadd elemezzem a képet.

Bal nő: 12-es méret --> M

Középső: 8-as méret --> S

Jobb: 16-os méret --> L

A Medium méret az átlagos szerintem, a közepes, arányos. Az L a nagy, szóval a telt. De az S, az S marad és kicsi. Egyszerűen az vékony.

Ne hisztizzetek már ilyenen. Nem lehet mindenki S-es, jó géneknek kell lenniük. Megértem, hogy egy vékony nőt ugyanúgy zavarhat, ha megszólják az alkata miatt, mint egy teltebbet.

De ennyire gyerekesen nem kéne felfogni, hogy a "hájas disznók most kitalálták, hogy ez csúnya", hogy az ő javukra billenjen a mérleg.

Az a beteg dolog, hogy mostanában igenis, a vékony az ideál, szerintetek miért van annyi bulimiás? A kövéreket még mindig elítélik. És ez szerintem egy ideig így is lesz.

Hogy kinek mi a túl gebe, és mi a túl dagadt ez már amúgyis szubjektív kérdés. Ez a blogíró csak a saját nyelvezetét használta, ő valószínűleg nem kedveli a túl vékony lányokat. Nem kell emögött forradalmat sejteni...

2010. jún. 20. 10:39
 18/39 anonim ***** válasza:

Ugyanmar, azert nincs onbizalmatok, mert sovanyak vagytok?

Miert nem orultok neki,hogy akarmit felvehettek?

Ne zavartassatok magatokat,hogyha valaki azt mondja h 'szinte' anorexias vagy. Ez butasag, hisz az anorexia az egy betegseg.

Erezdd jol magad a borodben ugy ahogy vagy, es ne foglalkozz masok velemenyevel.

A kerdeseddel kapcs:

Lehet,hogy van egy 'dolog', amiert a NEM EPP 'TOKELETES' (ugymond, senki sem tokeletes) emberek, legirnyozzak, csak azert mert ok nem lehetnek ilyenek. Szerintem a kozepso lanynak, nagyon is szep a teste, es a kulseje miatt, bizonyara azt gondoljak,hogy elerhetetlen, pedig ez nem igy van. :)

Nos, en is kover vagyok, es ez nagyon is bant, de minden nap csinalok valamit azert,hogy a jo fele torekedjek. Legyetek boldogak ugy ahogy vagytok! Es a mediaval nem kell foglalkozni. ;)

2010. jún. 20. 10:41
 19/39 anonim ***** válasza:
0%
Én olyasmi vagyok mint a (szemből) jobboldali. És semmi pénzért nem lennék gebe. Vékonyabb se. Nekem ez a szexi. És nem vagyok irigy azokra, akik akármennyit esznek, semmi se híznak. Olyan mint ti, akárki lehet.. Akár még egy duci is, aki éhezik...De formásan telt nem mindenki :) Értitek már?
2010. jún. 20. 10:44
 20/39 anonim ***** válasza:

Előző:

jó,legyél telt, vagy kövér,mindegy. A kérdés az volt, miért kell bántani azt, aki ugyanúgy nem tehet róla, hogy vékony, mint más arról, hogy kövér.Pontosabban én sem tudok hízni, de nem is szeretnék, ezért meg kétszeresen meg vagyok szólva, hogy még a szándék sincs meg bennem :o

2010. jún. 20. 10:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!