Hogy vegyek megfelelo melltartot? Van valaki meg a helyzetemben?
Figyelt kérdés
A melleim nagyon nagyok. A szoptatas utan sem csokkent a meretem. Az a helyzet, hogy akarmilyen melltartot veszek tipusra, meretre, a melleim kis mozgas utan mar egybol kint vannak, nem tartja bent oket a melltarto. Mindig a legnagyobb meretet probalom keresni jo nagy kosarral, de van, ahol ez nem is olyan nagy. Mit tehetnek? Nagyon zavar ez a problema.2010. jún. 19. 14:16
11/14 anonim válasza:
18:13as megnéztem de én nem találtam. bocsi :S 14:48as voltam.
és a kérdezőnek: én csak annyit tudok, hogy ha a melled alatt megméred magad(a törzsedet) akkor kapod meg a számot. de a kosérméretről fogalmam sincs. esetleg úgy tesztelhetnéd a melltartókat, hogy ugrálsz egy kicsit a próbafülkében meg hajolgatsz :D:D csak nehogy meglássanak:) és akkor legalább feleslegesen nem veszed meg őket. vagy bemehetnél egy drágább boltba is, ahol rádállítják a melltartókat. úgy mint itthona triumphokat. esetleg victoria1s secretben próbáld meg.
12/14 anonim válasza:
13/14 A kérdező kommentje:
Koszi a kalkulatort meg a valaszokat...a meretet az tudom, csak a kosarmeretet nem es meg nem igazan talaltam eleg nagyot, amibol nem jott volna ki. Most is a leheto legnagyobbat vettem, amit talaltam es kijott belole. Ha meghuzom a pantjat, csak elszorit.
2010. jún. 20. 15:00
14/14 anonim válasza:
Köszi, hogy megnézted nekem a tescoban egyik kedves válaszoló :)
Mindegy akkor, majd egyszer ha lejutok szétnézek, hátha szerencsém lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!