Hogy vegyek megfelelo melltartot? Van valaki meg a helyzetemben?
Szia!
Nekem is ez a problámém én tescoban vettem melltartokat azok között volt a méretembe 80 G-st hordok!
nekem is ez a problémám hogy szinte sehol nem találok magamra melltartót vagy csak 5000ft felett :S pedig én még nem is szültem még csak 19 vagyok és nem vagyok kövér!! de 80/DD(E) kosarú melltartó kell! Én is tescoban szoktam venni meg néha a piacon is találok 1-2 darabot!
19/L
Ezer bocs, hogy ide pofátlankodok te többen írtátok a TESCOT!
Lehet egy kérdésem?
Én is kapnék ott magamra melltartókat (olcsón)?
Nekem A-s mellem van, viszont 90 kg felett vagyok szóval kb 100A vagy ehhez hasonló lehet a méretem.
Sportmelltartó érdekelne főleg.
Szerintetek rám való is van a tescoban, érdemes benéznem?
Köszönöm szépen!
17:03, holnap megyek, megnézhetem ha akarod. bár nem tudom mennyire hasonlít különböző tescók árukészlete :)
amúgy 14:48as vagyok, ha jól emlékszem xD
Jaj, ha lennél olyan kedves és van időd akkor esetleg megnézhetnéd nekem! :)) Köszi.
Sajnos nálunk nincs közel a tesco, még át is kell szállnom mert nincs közvetlen buszjárat. + néha másfél órát kell várni visszafelé a buszra. (vidék...)
Ezért is kérdeztem itt meg, mert ha úgy van akkor nem megyek le, hanem várok és majd egyszer ha amúgy is kell mennem...
Nem tudom mennyire különböznek az árukészletek, de ha máshol van akkor mindenképpen megnézem itt nálunk is, mert akkor legalább van rá némi esély :)
Mert azt tudom, hogy nagy mellre valószínűleg van de nekem meg pont, kicsi...
Koszonom a valaszokat...igazabol szerintem az a problemam, hogy a meretem valtozik, valtozott es mar azt sem tudom, hogy mekkora pontosan. Hogyan tudom meghatarozni, hogy milyen kosar? Szules elott 95C voltam egyebkent, most meg a 100D is kicsi es sok helyen azt aruljak, mint legnagyobbat.
Kulfoldon elek (USA) es itt nincs Tesco. Ha sikerulne meghatarozni a meretemet pontosan, akkor lehet, hogy talalnek valamit. Szoval hogy kell lemernem a meretemet? Mert amiket probalok, eloszor jok, de aztan kiesik beloluk, szoval mind kicsi vegulis es nem tudok mihez viszonyitani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!