Nekem egy ellenpélda jutott eszembe. Az olasz nők szerintem inkább átlagosak, persze vannak köztük gyönyörűek, viszont a férfiak között annyi a sármos pasi, hogy az nem igaz.
2018. júl. 26. 12:09
25/37 anonim válasza:
ma 10:03:)))))))))))
Lehet, szeretnél te annyi nőt az ágyadba, amennyivel én találkoztam az ágyamban:))) Ez, természetesen, nem azt jelenti, hogy szépeket is látok bárhol is.
2018. júl. 26. 12:22
26/37 anonim válasza:
Azt ugye tudod, ha "lekapcsolnának rajtad egy gombot", amitől aszexuálissá lennél, mindjárt erősen kritikussá válnál mindkét nem tekintetében.
2018. júl. 26. 12:54
27/37 anonim válasza:
Igazából a magyar pasik többsége inkább csak igénytelen magával szemben. Jó alapanyagok lennének, de le se sz*rják kinézetüket. Simán felveszik az anyutól kapott 10 éves pólókat, kinyúlt pulcsikban, ezeréves cipőben mászkálnak, ápolatlan hajjal és arcszőrzettel.
2018. júl. 26. 13:24
28/37 anonim válasza:
Az hogy lehetséges, hogy ekkora gyökér vagy? :D Szerintem a srácok is rendben vannak, csak valamiért kevésbé adnak magukra, főleg 30 felé/fölött. De ez mindenhol így van. Nekem tetszenek a magyar pasik, eszem ágában sincs külföldiekkel ismerkedni, pedig a nyelv nem lenne akadály. Megértem, ha neked igen, de azért ne húzzuk már le a fiainkat így...
22N
2018. júl. 26. 15:23
29/37 anonim válasza:
Tökéletesen egyetértek a #27-essel. Ez nem (örökletes) külső (testi) adottságok, hanem TÁLALÁS, illetve a külső (test, bőr, haj, fogak stb.) rendszeres ápolásának + egészséges életmódnak a kérdése. (Meg persze az sem árt, ha vagy magát a sok stresszt, vagy ha az nem megy, akkor a ránk gyakorolt hatását megtanuljuk kiküszöbölni.)
2018. júl. 26. 15:32
30/37 anonim válasza:
#28:
"De ez mindenhol így van."
Egyáltalán nem értek egyet. Pláne nem egy olyan országban, ahol ha egy férfi fokozottabb figyelmet fordít a külseje ápolására, szépítésére, kapásból leb*zizzák. Plusz annak idején nálunk a metroszexuális egy szinte szélsőségesen negatív jelzőnek számított.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!