Az hogy lehetséges genetikailag, hogy a magyar nők szépek, a férfiak viszont csúnyák?
Talán a te környezetedben, családodban így van, az enyémben pl. nem.
De egyikből sem lehet általános "genetikai" következtetéseket levonni.
Arról nem is beszélve, hogy a szépség szubjektív dolog, kinek a papné, kinek a lánya.
És a pasik?
30 fölött az ember "csúnyul", ha nem figyel magára. Könnyebben szaladnak fel a kilók, megjelennek az első ráncok, stb. Ez nemtől független, és teljesen természetes. Mennyi pocakos kopaszodó pasi van, aki elengedi magát ekkor...
Aki igényes, az nem fog elcsúnyulni, de legalábbis nem jobban, mint a másik nem igényes képviselői.
Butaság. Menj ki egy strandra vagy egy nagyobb élelmiszer boltba. Lesz ronda gazdagon. Nem véletlenül vezetjük Európában az idén a túlsúly képet.
A másik, a Tinderen szoktam ökörködni a barátnőmmel. 100-ból legalább 20 fiút tudunk elhúzni jobbra, mert helyes, vicces dolgot ír, stílusos a képei alapján, őszintének tűnik, stb. Velük szemben jó ha 5 lányt sikerül.
A hétköznapokra kivetítve, én hosszú évek óta latin táncolok, kubai salsa, chacha, kizomba, bachata, son, stb. Ha pusztán a külsőt nézzük, a stílust és a kisugárzást, a tinder arányai simán leképeződnek. Már nincs is kedvem buliba menni csak társasággal, mert tuti hogy nem látok szimpatikus lányt, legyen az bármekkora buli. Viszont az is biztos, hogy legalább egy srácot találok akit érdemes volt megismerni.
Nem vagyok biszex, de kifejezetten az a véleményem, hogy ha az ember partnert keres magának, a fiúk jobb partiként szolgálnak hazánkban, mint a lányok. Bár ezt úgy mondom, hogy szinte állandóan kapcsolatban vagyok, jellemzően hosszútávon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!