Hol nem vennék észre rajtam?
Figyelt kérdés
szeretnék egy viszonylag apró tetoválást de nem feltünö helyen csak ott ahol haveroknak megmutatom esetleg emlékeztet valamire de szülök / rokonok nem látnák2010. jún. 18. 22:59
1/4 anonim válasza:
füled mögött :D
tarkón ha hosszú a hajad és eltakarja
2/4 anonim válasza:
fenekedre (ha nem tangában strandolsz vagy mászkálsz otthon)
tarkódra, ha hosszú a hajad, bár gondolom fel is szoktad kötni:D vagy a puncid felé oldalra :D sztem szexi
3/4 anonim válasza:
talpadra, sztem oylan hely nincs h ne vennék észre... és megtud mutatni a ahveroknak is...
4/4 anonim válasza:
Ne csináltass úgy tetoválást,hogy nem tudják a szüleid.Anno nekem se engedték megvártam a 18-at és azóta van 2 picinyke(gerincemen,bokámon)(szimbólum ...az öcsém kezdőbetűje)azóta elfogadták és még büszkék is,hogy addig nem csináltattam meg pedig 14 évesen már beleszerettem:)
kitartást.
N.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!