Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hol nem vennék észre rajtam?

Hol nem vennék észre rajtam?

Figyelt kérdés
szeretnék egy viszonylag apró tetoválást de nem feltünö helyen csak ott ahol haveroknak megmutatom esetleg emlékeztet valamire de szülök / rokonok nem látnák
2010. jún. 18. 22:59
 1/4 anonim ***** válasza:

füled mögött :D

tarkón ha hosszú a hajad és eltakarja

2010. jún. 18. 23:07
 2/4 anonim ***** válasza:

fenekedre (ha nem tangában strandolsz vagy mászkálsz otthon)

tarkódra, ha hosszú a hajad, bár gondolom fel is szoktad kötni:D vagy a puncid felé oldalra :D sztem szexi

2010. jún. 18. 23:07
 3/4 anonim ***** válasza:
talpadra, sztem oylan hely nincs h ne vennék észre... és megtud mutatni a ahveroknak is...
2010. jún. 19. 00:00
 4/4 anonim válasza:

Ne csináltass úgy tetoválást,hogy nem tudják a szüleid.Anno nekem se engedték megvártam a 18-at és azóta van 2 picinyke(gerincemen,bokámon)(szimbólum ...az öcsém kezdőbetűje)azóta elfogadták és még büszkék is,hogy addig nem csináltattam meg pedig 14 évesen már beleszerettem:)

kitartást.

N.

2010. jún. 19. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!