Allergiás rajtam kívül más is a műkörömre?
Több, mint 1 éve van műkörmöm, 3 hetente cserélem. Mindig pici, és szép, igényes. A saját körmöm gyenge, nem nő meg, felválik a körömlemez, pedig már szedtem annyi mindent rá, nem segített semmi.
Most, az uccsó 3 alkalommal apró hólyagok jelentek meg az újjaimon, és nagyon viszketett. A bőrgyógyász csinált a hátamon tesztet, két anyagra vagyok allergiás, s ugyan a zselés műkörmös cuccaim összetevőiben nem szerepel, de ha ezekkel érintkezek, egyből kipattog az újjam. A fényzselére gyanakszom, mert múltkor más körmét csináltam (csak hobby szinten) és a fényzselétől viszkettem..
Más is van így? Nem tudnék köröm nélkül meglenni, megszoktam h szép a kezem, az eredeti körmömre nincs mit adni. Valakinek ötlete? Vaagy ha a végén nem tennék rá fényzselét, csak átlátszó lakkot? (sok körmös egyébként ezen spórol).
Ne legyen már kötekedééésss!
Profi műkörmös csinálta a porcelánt is. Utána váltottam zselére, és egy másik csajhoz jártam. Kitanultam tőle a szakmát, és 1 éve magamnak csinálom, Csak Crystal Nails termékekkel.
Nekem is akkor is tartósabb a zselé, mivel elkerülhetetlen, hogy ne csapjam oda a kezem valamihez. Elég mozgékony életvitelem van.
ne haragudj, de muszaj kotekednem. en is magamnak csinalom a mukormot, eletemben nem voltam meg mukormosnel, hiszen lattam mar nem egy embernel, hogy mennyire elronttottak a kormosok a kormoket.
azert nem tudjak a kormosok hasznalni a porcelant, mert a zselet sokkal konnyebb hasznalni, ezert sokan csak a kormostanfolyamon lattak utoljara porcelant
Ha Cn-es anyagokkal gányolod a körmöd, ne csodálkozz, hogy allergiás leszel. A legalallergizálóbb anyagot a cn árulja. Válts más cég termékére, megszűnik a gondod. Vagy válts porcelánra.
Ezek szerint nem volt annyira profi a körmös, ha mindig tört.
Több cég gyárt már allergia-mentes anyagokat. Válts másikra.
Egyébként miért a cn mellett döntöttél? Csak mert az van agyonreklámozva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!