Kinyújtott kézhez, hogy vastagabb legyen, tricepszre vagy bicepszre kell gyúrni?
Sziasztok!
Egy ideje elkezdtem edzeni.Vettem itthonra egykezes súlyzókat.Eddig én azthittem,hogy ha a bicepszre edzek,akkor egy idő után vastagodni fog a kezem.Viszont szinte csak ezt csinálom,ileltve fekvőtámaszt mellé meg széken támaszkodva tolodzkodni viszont ezt ritkán.Egyik ismerősöm meg mondta,hogy már csinálom egy ideje,és szinte semmit se vastagodott a karom,viszont ha befeszitek akkor bicepszem meg sokat fejlődött,egészen kipuposodik.Szóval a kérdésem,hogy az a gond,hogy túl vékony a karom a testemhez képest,hogy nyújtott kezem vastagabb legyen,ahhoz a tricepszre gyúrjak?
Igen. Ne csak bicepszre edz, tricepszre is. A tricepsz adja a felkar izomzatának kétharmadát. A gyakorlatokat úgy válogasd össze, hogy mind a 3 fej meg legyen edzve.
Ajánlom figyelmedbe a body"pont"builder"pont"hu oldalt.
Még át nem nyálaztad, meg se fogd a súlyzót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!