Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért mondják azt, hogy okos...

Miért mondják azt, hogy okos nő nem feltünősködik a kinézetével?

Figyelt kérdés
Mindenki azzal jön itt is és előben is, hogy amelyik nő okos, nem hord miniszoknyát, nem jár dekoltált ruhákban. Mi köze a kettőnek egymáshoz? Ha valaki szép is és jó adottságai vannak, miért ne emelhetné ki őket?
2018. jún. 30. 13:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
51%
Nekem "szép és jó adottságaim" vannak, mègsem hordok miniszoknyát, és túl dekoltált felsőt sem, engem zavar ha megbámulnak. Az önbizalmam a helyén van, nem idegenektől várom a visszacsatolást. Igenis lehet csinosan, sőt elegánsan öltözködni úgy, hogy ne legyen közönséges az ember. Az okos nő valóban nem feltűnősködik a kinézetével, az inteligens férfiak úgyis látják ha csinos egy nő. A kirakom típusú nők felszínes pasikat vonzanak be..
2018. júl. 1. 00:21
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
11# "az önbizalmam a helyen van" ezert nem releváns a válaszod.
2018. júl. 1. 06:53
 13/14 anonim ***** válasza:
51%
Miért ne lenne az? Pontosan a kérdèsre válaszoltam, a kèrdés nem az önbizalomhiányos nőkhöz szólt.
2018. júl. 1. 09:18
 14/14 anonim ***** válasza:
73%

Az a baj, hogy egy nő nem tud nem feltűnő lenni. Annyira farok után loholó pasik vannak, hogy elég annyi vizuális infó nekik, hogy az egy nő velük szemben.

Mezei fekete nadrágkosztüm, álló nyakú felső, kB az arcom látszott ki, mégis ócska ribi lettem, mert nem értékeltem a közeledést. Ezek után nem mindegy mit veszünk fel? Azok kötnek bele a másik megjelenésében akik irigykednek, nincs elég önbizalmuk(pedig az adott ruhához megvan az adottság) vagy akiket lekoptatnak.

2018. júl. 2. 08:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!