Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Melyik testalkat a szebb?...

Melyik testalkat a szebb? (többi lent)

Figyelt kérdés

1.tipikus Victoria’s Secret modell alkat

2.teltebb(nagy mell,csípő,fenék)egy kicsit husi(van egy kis pocija,nem zörögnek a csontjai)

3.sportos,izmos(nem ilyen nagyon rondán kigyúrt)

4.bármi más akkor azt fejtsék ki pls

2018. jún. 28. 20:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
3. sportos,izmos(nem ilyen nagyon rondán kigyúrt)
2018. jún. 29. 05:27
 12/16 anonim válasza:
37%

Számomra amióta élek mindig a 2.-ik típusú nőket találtam vonzónak.

Persze nem ítélek külső alapján illetve pont nem érdekel a külső hanem ahogy haladok a korral úgy egyre jobban jöttem rá (tapasztalatokból,csalódásokból..stb) hogy a belső az ami igazán fontos és nagyon megtudja a külsőt is szépíteni.

2018. jún. 29. 08:27
 13/16 anonim ***** válasza:
1, 3.
2018. jún. 29. 10:06
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ebben a sorrendben: 3-1-2. Nekem a mellméret, a fenékméret sokadrangú, ami sokkal inkább számít első körben az arc, második körben hogy esztétikus, karcsú de mégis sportos legyen lehetőleg, vagy ha nem akkor legalább ne legyen kövér. Illetve az öltözködés.
2018. jún. 29. 20:42
 15/16 anonim válasza:

Mostanság a pici lányokat kedvelik a fiúk, hosszú hajjal, tömegpofival.. (rajzolt szemöldök, egy kiló alapozó, és a matt rúzs,mert menő’)

A fiúk szerint nagyon cuki ha egy lány pici.. mindegy hogy nem olyan szép, már kapósabbak mint egy magasabb lány. Nem minden fiúná, de a legtöbbnél igen sajnos...

2018. júl. 5. 22:37
 16/16 anonim ***** válasza:

1: mindig is tetszett a vékony alak.A kis/közepes és formás mell és szintúgy kis és formás fenék pedig kimondottan tetszik. A nagy, amivel inkább problémám van.

3: ha valóban nem rondán, emellett pedig vékonynak is mondható

A teltebb sose tetszett

2018. júl. 7. 04:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!