Melyik testalkat a szebb? (többi lent)
1.tipikus Victoria’s Secret modell alkat
2.teltebb(nagy mell,csípő,fenék)egy kicsit husi(van egy kis pocija,nem zörögnek a csontjai)
3.sportos,izmos(nem ilyen nagyon rondán kigyúrt)
4.bármi más akkor azt fejtsék ki pls
Őszintén ennek mi a f.s-z.m értelme van? Minek kérdezitek meg ezt 17x naponta?
Ha mindenkinek a kövér jön be akkor meghízol? Vagy ha mindenkinek a vékony akkor lefogysz?
Jól van, ne haragudj csak már nem tudom felfogni hogy minek kérdezik meg ezt nap mint nap...
Nem ellened irányult, csak már meg akartam kérdezni valakitől hogy ezek a vélemények min változtatnak, ha már valaki felteszi (a havi 30 ilyen kérdés mellé).
Nem hiszem hogy régebben volt divat kinézetben :)
Jóó persze biztos volt valami, de az manapság is így van szerintem. Akinek régebben is a husis nők jöttek be annak most is azok jönnek. Talán annyi hogy a szélsőségesebb kinézetekkel is tudnak már azonosulni páran (gondolok itt a heti 6 fittness lady(k)-re, illetve az elhízott nőkre) de ahogy régen sem úgy most sem marad kapcsolat nélkül aki nem akar (vagy le tud adni az igényeiből)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!