Lányok, ti melyik testrészetekre vagytok a lingkább és a legkevésbé büszkék?
Figyelt kérdés
A felmérés végett írjatok kort is ;)2018. jún. 24. 22:23
11/19 anonim válasza:
Az arcommal megvagyok elegedve, a legkevésbé a hasam es a felkarom tetszik. 31n
12/19 anonim válasza:
Nagyon jó alakot örököltem, talán a fenekemet dicsérték a legtöbbet. Én az arcomat szeretem a telt ajkaim miatt. Heges a lábamon a bőr, erre vagyok legkevésbé büszke.
13/19 anonim válasza:
Semmimre sem vagyok büszke, nincs szép arcom, jó alakom, formás lábam, hibátlan bőröm. Takarok mindent, amit csak lehet. Na jó, a hajam természetes színátmenete rendben van, a fodrászom ritkaságnak titulálta. (30)
14/19 anonim válasza:
Mi volt a nickneve a delikvensnek? Csak nem diop? :D
15/19 anonim válasza:
Büszke nem igazán vagyok semmire.. Talán a hajammal időnként elégedett vagyok, mert nem olyan gyér...
Legjobban a lábujjaimat utálom.
16/19 anonim válasza:
Nem csak egy ilyen dolog van. Legkevésbé az orromra vagyok büszke, tudom, hogy nem a legszebb és be is szóltak már érte. Viszont büszke vagyok a fenekemre, illetve a csipö-derék arányomra. Nagy és formás fenekem van és nagyon keskeny derekam am nem olyan gyakori edzés és plasztika nélkül. Legalább ennyi örömöm van :D. Amúgy kb egyenlö arányban szeretem és nem szeretem magam, heges is az arcom pl, meg mindig is szerettem volna kicsit magasabb lenni, de viszont pl szép szemeim is vannak. Szóval eléggé valószinütlen, hogy valaha is elszállok magamtól, inkább átlagnak tartom magam.
18/19 anonim válasza:
Legbüszkébb az arcomra, legkevésbé pedig a hasamat mondanám. 16/L
19/19 anonim válasza:
Legbüszkébb az alakomra vagyok.
A mellemet utálom .-.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!