Lányok, ti melyik testrészetekre vagytok a lingkább és a legkevésbé büszkék?
Jó kérdés...
Büszke egyik testrészemre sem vagyok, de szégyellni sem szégyellem.
Talán a mellem az, amivel ki vagyok békülve annak ellenére, hogy kicsi. 26n
Leginkabb a cicimre vagyok buszke.
Legkevesbe..hmm az sok van..de ha nagyon muszaj valasztanom a combjaim.
17
3-mas vagyok. Izgi üzenetet kaptam persze egyből: ,,Úgy medugnalak h agyrazkodasod lenne az agytamlatol!"
De most komolyan, ha még cukin próbálkoznál meg helyes is vagy még érdekelhetnél is. De így... :DD :P
A legszebb rajtam a szemem de nem vagyok rá büszke mert nem tettem érte hogy ilyen legyen. A karomra viszont az vagyok, mert sokat kellett rá edzenem hogy úgy nézzen ki, mint egy emberi kar, nem pedig mint egy botsáska lába.
A legkevésbé talán a körmeimre, kis rövid csutkák, 1 centi fehéret kell rá növeszteni hogy egyáltalán elérjen az ujjam végéig. Bár lehetne rosszabb is :D
ha adottságot nézzük, akkor az arcomat szeretem a legjobban. helyes kis arcom van.
a legkevésbé a mosolyomat szeretem, mert nem teljesen tökéletes a fogsorom.
ha azt nézzük amiért tettem is, akkor a lábaimra vagyok a legbüszkébb, mert izmosak és vékonyak.
a legkevésbé a hasamra, mert azt a legnehezebb ledolgoznom, nem is sikerült teljesen, és nem is igazán teszek meg érte mindent,pedig zavar.
23
Mivel jó a genetikám, büszke nem vagyok, csak örülök, hogy szép alakom van. Ha sportolnék, még szebb lehetne, és akkor érezhetném magam büszkének.
Legkevésbé a melleim szeretem.
22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!