Nagyon szeretnék színes lencsét,de nem tudom mennyire lenne természetes valaki,akinek volt vagy van esetleg segítene?
2018. jún. 24. 21:38
1/9 anonim válasza:
Egy osztálytásamnak volt, nagyon látszott, hogy mű, és nagyon természetellenes volt -eredeti szemszíne zöldes-barna, a lencse pedig rikító kék, már majdnem világított :D
2018. jún. 24. 22:04
2/9 anonim válasza:
Attól függ milyen fajta a lencse, milyen a szemed és milyen színűt akarsz...
Pl egy szürke szemből egész korrekt kéket lehet csinálni, de ha pl sötétbarna esélytelen hogy mondjuk egy világos kéket-zöldet csinálj, mert elég bután néz ki.
Nekem pl zöld szemem van és élénkebb zöld lencsét hordok és senki nem gondolná hogy kontaktlencse. De pl ha egy kéket tennék rá ott már sejteni lehetne, mert belül látszódik, hogy zöld.
Kontaktlencséből is sok fajta van, van ami csak élénkít, aminek nincs teljes fedése, van ami teljesen fed viszont azok nem olyan szépek általában, látszik hogy mű, plusz valamelyest azoknál is kilátszik az eredeti szín.
2018. jún. 24. 22:06
3/9 anonim válasza:
Nekem színezett volt, ciba vision, az nagyon természetesen néz ki, de barna szemre nem lehet tenni.
Ilyen szinu a szemem,igy esetleg tudtunk valamilyet ajánlani,igazabol színre mindegy csak ki akarok probalno valami ujat :)
2018. jún. 24. 22:19
5/9 anonim válasza:
Egy olcsóbb árkategóriásnál igen, látszani fog és sokszor maga a szín is természetellenes. Vannak viszont drágább és nagyon jó minőségűek pl Solotica, az még a legsötétebb barna szemet is tökéletesen elfedi és kifejezetten természetes hatást kelt. Persze ha valaki nagyon közel van hozzád és direkt azt nézni az is látszik, ezt nem lehet teljesen elkerülni. A sima átlátszó lencse is látszik közelről.
Nekem zöld a szemem és jelenleg is egy élénk kék van a szememben. amikor először próbáltam, nagzon sokan dicsérték meg és nem tudták eldönteni, hogz igazi-e. De nyilván aki ismer és minen nap lát, az egyből látta a különbséget. Viszont még most is ha valami új emberrel találkozom az egyik első dolog amit mond, hogy wow de szép a szemed, viszont általában egy kicsit rá megkérdezik azt is hogy igazi-e. Mondjuk az tény, hogy van visszafogottabb is, mert ami nekem van az nagyon élénk kék, de volt már világos barna is, akkor tényleg épphogy a nagyon közeli családom és barátaim tudták megmondani, hogy valami máshogyan néz ki rajtam. viszont nekem nagyon tetszik ez a szín magamon meg amúgy is:PP úgyhogy annyira nem veszem magamra, ha valakinek nem tetszik, de biztos lesz időszak, amikor majd visszanézek mostani képeket és majd csak fogom a fejem, hogy mégis mit gondoltam :`))
2018. jún. 25. 11:56
8/9 A kérdező kommentje:
Utolso te milyen fajatat használtak? Nekem is zoldes a szemem, Bar az enyem nem tul szep zold Es ezert szeretnek rajta változtatni
2018. jún. 25. 12:47
9/9 anonim válasza:
Hasonló színű szemem van mint neked, és én ezt használom: [link]
Ebből a Caribbean Aqua árnyalatot. Ez dioptriás, de dioptria nélkül is kaphatóak ha jól tudom. Az én szememet nagyon szép élénk kékes zölddé teszi, nagyon szeretem (mondjuk én a dioptria miatt hordom elsősorban, nem a szín miatt de jó minőségű lencse)
Egyébként a FreshLook jó márka, több terméke van, egész különlegesek is :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!