Nagyon gáz ha van egy kis bajszom ami csak kozelről látszik, ha gáz akkor gyantázzam?
Figyelt kérdés
Messzebbről nem látszik csak közelebbről Merjem gyantázni magamnak vagy inkább kozmetikus és ha gyantázom milyen hamar nől vissza?
15L
2017. okt. 31. 15:49
1/5 anonim 

válasza:

Szerintem ha gyantáztatni szeretnéd,akkor kozmetikussal, és kb 2-3hét és visszanő, de lehet hogy tovább is bírja.
3/5 anonim 

válasza:

Ha zavar, akkor gyantázd le.
Ugyanolyan gyorsan nő vissza nálad is, mintha kozmetikus csinálná... Bár, én ajánlom hogy először kozmetikusnál.
3-4 hét lesz szerintem, mire visszanő
4/5 anonim 

válasza:

Szerintem egyáltalán nem gáz, természetes dolog. Nekem is van, de nem foglalkozom vele. A barátom is csak pár hónap után vette észre, szóval ne aggódj, nem mindenki azt lesi.. :D
5/5 anonim 

válasza:

Első vagyok, szerintem kozmetikusnál csináltasd ,mert ezek a gyanták amiket kapni lehet nem túl jók, a meleg gyanta a legjobb. Előre szólok ,hogy nem lesz a legkellemesebb érzés,de megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!