Lehet vonzó egy ilyen lány is?
Átlagos testalkat. Nem vékony, nem duci.
Magasság: 175cm, sajnos fele-fele arányban, nincsenek nyakig érő lábak. Ennek ellenére 41,5ös lábfej >:(
Sápadt fehér bőr, láthatóbb hibák inkább csak a karokon. Lógósabb fajta mell.
Kompenzáló rész:
Természetes, majdnem fenékig érő haj. Zöldes szemek. Babaarc, formásan vastag ajkak.
+ sötét ruhatár
+ erős smink
Vélemény?:|
Jól érzem így magam, egyszerűen csak nem tudom, hogy bejövök-e bárkinek is, mint szépségideál ellentéte..

Drága. Ez alapján nem lehet megmondani. Lehet akármennyire hosszú a hajad, ha az arcod látványát még a bányában élő denevérek sem képesek elviselni. De a szép arcod mellett is lehet taszító a kisugárzásod... Szóval ez így passz, ne haragudj.
Viszont, amire azt mondom, hogy piszok vonzó dolog, az az, hogy jól érzed magad a bőrödben. Egy határozott, magával teljes mértékben elégedett nőnél nincs vonzóbb! Legyen az duci vagy rövid hajú.
#4 Ha ez a sigurzás dolog igaz, akkor miért vannak körberajongva az ellenszenves, beképzelt, bunkó lányok/nők, (akik jól néznek ki)? Hoppá...
Nem hiszek ebben.

"miért vannak körberajongva az ellenszenves, beképzelt, bunkó lányok/nők, (akik jól néznek ki)?"
Mert a viselkedés és a kisugárzás nem ugyanaz.
Lehet valaki úgy bunkó, hogy emellett/ennek ellenére a kisugárzásában van valami vonzó...

Miért lennél az szépségideál ellentéte, amikor leírod magadról, hogy magas van, nem vagy kövér, babaarcod van, hosszú hajad, stb?????
Akkor mi az ideál? Az alacsony, kövér, ronda arcú? :D
Egyébként meg biztosan van, akinek bejössz. Van, akinek meg nem. Nem lehet mindenkinek tetszeni. És nem is kell.
Az erős smink az nagy fekete pont szerintem.
#6 Nehéz nyelv a magyar?
#7 Lehet igazad van. Semmi szimpatikus kisugárzást nem látok rajtuk. Biztosan másképp működik ez férfi szemmel.
#9 A vékony alkatú, hosszú lábú nők, vasalt és festett hajjal, meg lehetőleg nem zsíros arccal. Ez rólam nem mondható el.
Sminkelni szeretek.
Tök jó, hogy átkerült a kérdés divat kategóriába, miközben arra voltam kíváncsi, hogy vonzó vagyok-e szexuálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!