Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy ne legyenek gátlásaim...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ne legyenek gátlásaim amiatt, hogy csak 175-176 cm-re nőttem? Nem nagyon tudom elhinni, hogy lehetek így szexuálisan vonzó.

Figyelt kérdés
Nem tudom pontosan mikor és hogy alakultak ki ezzel kapcsolatos komplexusaim, de így a 20. szülinapomon, amikor már tényleg nem nőhetek egy centit sem jöttek elő igazán. :/

2018. ápr. 30. 14:16
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
89%
Csak szólok, hogy férfiak esetében az az átlagos magasság...tudod, a nők minimum 80%-a ennél alacsonyabb. Ne legyél már gyagyás...
2018. ápr. 30. 14:18
 2/18 anonim ***** válasza:

Nekem számít hogy a srác magas legyen, hiszen 173 cm magas vagyok.

A te magasságoddal már semmi baj sincs nekem sem, pedig én válogatós vagyok ilyen téren...

Magasnak számítasz.

18/L

2018. ápr. 30. 14:22
 3/18 anonim ***** válasza:
Nekem pont ideális :)
2018. ápr. 30. 14:35
 4/18 anonim ***** válasza:
Átlagmagasság 176 cm férfiaknál,nem vagy alacsony.
2018. ápr. 30. 14:52
 5/18 anonim ***** válasza:
33%
Neked még szerencséd van talán a 176cm-el mivel az az átlag alja. Én megszívtam a 170cm-el, mivel a női átlagmagasság 165cm és persze ehhez még hozzáadják a nélkülözhetetlen magassarkút is. Kemény, ahogy átnéznek az emberen, még a 155cm-es nők is, hisz azok is min 180cm-es férfiakkal szaladgálnak. Alacsony férfi =genetikai szemét a szemükben.
2018. ápr. 30. 15:08
 6/18 anonim ***** válasza:
Nem magasság alapján vonzó vagy sem valaki, mi ez a hülyeség? Az, hogy neked komplexusaid vannak az más tészta azt kezeltesd orvosnál, ha másképp nem megy.
2018. ápr. 30. 15:39
 7/18 anonim ***** válasza:
Gyúrd ki magad, mosolyogj és legyél kedves.
2018. ápr. 30. 15:47
 8/18 anonim ***** válasza:
85%
Komolyan mondom, fogd meg magad, és húzzál a pcsába a téged körbevevő "svábhegyi" elittársaságból, és vedd észre, hogy a Földgolyó embereinek 98%-a alacsonyabb nálad... Az abban szocializálódott leánykák pedig nem az egykilencvenesekre vannak ráállva.
2018. ápr. 30. 15:55
 9/18 anonim ***** válasza:
77%

A baj nem a magasságoddal van! Ahogy azt a kérdésedben is leírtad!

Ha nem csak a gépnél kuksolsz hanem jársz emberek között is, akkor láthatod, hogy szép számmal vannak nálad alacsonyabb pasik is. És nekik is van párjuk! Elég sok hölgy ezek közül nagyon is mutatós!

De én elég sokat láttam már olyat is, hogy a lány lapos sarkú cipőben is magasabb volt a pasinál. És szemmel láthatóan boldogok voltak!

Szóval a hiba (szerintem is) nem a magasságodban keresendő, hanem a nyakad és a fejtetőd között, valahol a homlokod mögött! De az már egy másik kérdés!

Egy elegáns ruházat, egy jó fellépés (udvarias, nem tolakodó, illedelmes viselkedés, stb.) biztosan meghozza a várt eredményt!

És még valami! Ne akard görcsösen! Az messziről látszik rólad és taszítja a normális nőket!

Sok sikert!

2018. ápr. 30. 16:04
 10/18 anonim ***** válasza:
ha helyes vagy, tök mindengy milyen magas
2018. ápr. 30. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!