Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ne legyenek gátlásaim amiatt, hogy csak 175-176 cm-re nőttem? Nem nagyon tudom elhinni, hogy lehetek így szexuálisan vonzó.
Nekem számít hogy a srác magas legyen, hiszen 173 cm magas vagyok.
A te magasságoddal már semmi baj sincs nekem sem, pedig én válogatós vagyok ilyen téren...
Magasnak számítasz.
18/L
A baj nem a magasságoddal van! Ahogy azt a kérdésedben is leírtad!
Ha nem csak a gépnél kuksolsz hanem jársz emberek között is, akkor láthatod, hogy szép számmal vannak nálad alacsonyabb pasik is. És nekik is van párjuk! Elég sok hölgy ezek közül nagyon is mutatós!
De én elég sokat láttam már olyat is, hogy a lány lapos sarkú cipőben is magasabb volt a pasinál. És szemmel láthatóan boldogok voltak!
Szóval a hiba (szerintem is) nem a magasságodban keresendő, hanem a nyakad és a fejtetőd között, valahol a homlokod mögött! De az már egy másik kérdés!
Egy elegáns ruházat, egy jó fellépés (udvarias, nem tolakodó, illedelmes viselkedés, stb.) biztosan meghozza a várt eredményt!
És még valami! Ne akard görcsösen! Az messziről látszik rólad és taszítja a normális nőket!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!