Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ne legyenek gátlásaim amiatt, hogy csak 175-176 cm-re nőttem? Nem nagyon tudom elhinni, hogy lehetek így szexuálisan vonzó.
A magasságod legyen a legkisebb baj...
Ezeket az “alacsony pasis” kérdéseket már nagyon unom.
175... mintha nem élnének 160, sőt 150 centis pasik!
Az, hogy helyes vagy-e az nem a magasságodon múlik, hanem leginkább a többi külső és belső tulajdonságodon, valamint azon, hogy mennyire adsz magadra.
Csak úgy árad belőled a pesszimizmus, a legtöbb csaj pedig menekül az ilyen depis csávóktól.
Ha választanom kéne egy hihetetlenül helyes, szexi 175 centis és egy csúnya, kamaszos arcú 200 centis pasi közül, akkor még szép, hogy az alacsonyabbat választanám.
Hagyd abba az önsajnálatot...Kíváncsi vagyok, hogy ez hányadik kérdésed ezzel kapcsolatban. már nagyon unalmas...
Köszi a válaszokat!
Tudom, hogy vannak nálam alacsonyabb férfiak is, kiknek nagyon szép barátnőik vannak olykor... Látom Őket is.
De egy idő után ahogy nézem Őket nem tudom eldönteni, hogy hogy is néznek ki és hamar istenszerűnek látom Őket.
Bemesélem (?) magamnak, hogy Ők extrém jópasik.
Amúgy arcra én sem nézek ki rosszul, meg edzek is.
Viszont csak jelentősen "szintem alatti" lányoknál merek kezdeményezni és úgy is csak szex volt, kapcsolatom még nem volt.
Multkor vonaton mellém ült egy igazán szép lány, de egy kicsit magasabb volt, s nagyon feszengtem, úgyhogy átszálltam másik kocsiba...
Sejtem, hogy ez talán inkább pszichés probléma, de így is szedek gyógyszereket, meg jártam pszichológushoz, pszichiáterhez (más probrémával), de nem segítettek szerintem.
Kemény fizikai munkát végzek ugyan nem 8 órában, csak 4-ben, mert megtehetem. Izmosnak nem látszódom, viszont erős is vagyok, meg jó is az állóképességem, viszont csak 172 vagyok, több nőt úgy meg kúrtam, hogy ordított a végén.
Mindenkit meg lehet dugni, csak van amikor le kell oltani a lámpát ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!