Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy ne legyenek gátlásaim...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ne legyenek gátlásaim amiatt, hogy csak 175-176 cm-re nőttem? Nem nagyon tudom elhinni, hogy lehetek így szexuálisan vonzó.

Figyelt kérdés
Nem tudom pontosan mikor és hogy alakultak ki ezzel kapcsolatos komplexusaim, de így a 20. szülinapomon, amikor már tényleg nem nőhetek egy centit sem jöttek elő igazán. :/

2018. ápr. 30. 14:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ne legyenek gátlásaid! Én más kihívásokkal is küzdöm (amiket most nem részleteznék) és volt párkapcsolatom és nem csak párkapcsolatom, jah mellesleg 168 vagy kb ilyen magas vaggyok. Ha valaki csak a magasságod vagy alacsonyságod miatt nem téged választ meg is érdemli legyen szó akár laza akár komoly kapcsolatról de sosem fogja megtudni milyen lehetőséget hagy ki. Ki alacsony, ki magas, a világ ettől szép és akinek így nem tetszünk elmehet a "valahová" majd akkor kellünk másnak és utána évekkel később jöhet hogy "ugye megismersz még"... Én jártam így de nem akarom a szót szaporítani!
2018. ápr. 30. 17:17
 12/18 anonim ***** válasza:

A magasságod legyen a legkisebb baj...

Ezeket az “alacsony pasis” kérdéseket már nagyon unom.

175... mintha nem élnének 160, sőt 150 centis pasik!

Az, hogy helyes vagy-e az nem a magasságodon múlik, hanem leginkább a többi külső és belső tulajdonságodon, valamint azon, hogy mennyire adsz magadra.

Csak úgy árad belőled a pesszimizmus, a legtöbb csaj pedig menekül az ilyen depis csávóktól.

Ha választanom kéne egy hihetetlenül helyes, szexi 175 centis és egy csúnya, kamaszos arcú 200 centis pasi közül, akkor még szép, hogy az alacsonyabbat választanám.

Hagyd abba az önsajnálatot...Kíváncsi vagyok, hogy ez hányadik kérdésed ezzel kapcsolatban. már nagyon unalmas...

2018. ápr. 30. 17:25
 13/18 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Tudom, hogy vannak nálam alacsonyabb férfiak is, kiknek nagyon szép barátnőik vannak olykor... Látom Őket is.

De egy idő után ahogy nézem Őket nem tudom eldönteni, hogy hogy is néznek ki és hamar istenszerűnek látom Őket.

Bemesélem (?) magamnak, hogy Ők extrém jópasik.

Amúgy arcra én sem nézek ki rosszul, meg edzek is.

Viszont csak jelentősen "szintem alatti" lányoknál merek kezdeményezni és úgy is csak szex volt, kapcsolatom még nem volt.

Multkor vonaton mellém ült egy igazán szép lány, de egy kicsit magasabb volt, s nagyon feszengtem, úgyhogy átszálltam másik kocsiba...

Sejtem, hogy ez talán inkább pszichés probléma, de így is szedek gyógyszereket, meg jártam pszichológushoz, pszichiáterhez (más probrémával), de nem segítettek szerintem.

2018. ápr. 30. 17:38
 14/18 anonim ***** válasza:
Ha egy férfi eléri a 172-3 cm-es magasságot,simán lehet szexuálisan vonzó.
2018. ápr. 30. 17:42
 15/18 anonim ***** válasza:
A 14-esre de kíváncsi lennék hogy pasi-e vagy nő :) Nem kell ahhoz elérni egy bizonyos magasságot hogy szexuálisan vonzó legyen valaki :) Nekem is volt már alacsony pasi ként 180- magas lánnyal dolgom és nem csak az ágyban, igen nem volt neki ciki hogy velem mutatkozik sőt ha valaki megjegyzést tett vagy bámult beszólt... Kérdező én remélem hogy tudnak neked segíteni a szakemberek is de ne menekülj el a pozitív élmények elöl sem néha könnyebb dédelgetni a fájdalmainkat mint bátornak lenni és kilépni a konfortzónából és megismerkedni valakivel... Szóval hajrá előtted az élet és hidd el nem lekicsinyleni szeretném a problémád de sok ember örülne ha épp a magassága lenne a legnagyobb gondja... Tudom ami épp nyomaszt az mindenkinek a legnagyobb gondja de bízz magadban legyenek céljaid éld az életed és ne rontsd a saját sorsod azzal hogy menekülsz a jótól :)
2018. ápr. 30. 17:52
 16/18 anonim ***** válasza:
Látod, te még jól is nézel ki, a 176cm meg még nem annyira vészes. Én idősebb, alacsonyabb és rondább vagyok mint te, nem volt komoly kapcsolatom mert elhajtottak a fenébe, esélyt sem adva, pedig nem mogorván, unott fejjel közeledtem egyik nőhöz sem. A sok kudarc teszi megcsömörlötté az embert. Próbálkozz mert kb 27-28 éves korodig van időd, 30-on túl már semmibe sem fognak nézni, még annyi esélyed sem lesz mint most, hidd el tapasztalatból beszélek :(
2018. ápr. 30. 17:55
 17/18 anonim ***** válasza:
160 vagyok, magassarkúval 163. Bőven jó vagy ^_^
2018. máj. 1. 10:00
 18/18 anonim ***** válasza:

Kemény fizikai munkát végzek ugyan nem 8 órában, csak 4-ben, mert megtehetem. Izmosnak nem látszódom, viszont erős is vagyok, meg jó is az állóképességem, viszont csak 172 vagyok, több nőt úgy meg kúrtam, hogy ordított a végén.

Mindenkit meg lehet dugni, csak van amikor le kell oltani a lámpát ;)

2018. máj. 1. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!