Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 41-es a lábam, milyen cipőket...

41-es a lábam, milyen cipőket hordjak, hogy ne látszódjon olyan nagynak?

Figyelt kérdés
22/l vagyok, de nagyon zavar hogy 41-es a lábam. Más is van így? Imádom a hegyesorrú - magassarkú cipőket, de nagyon nagynak látszik benne a lábam. Tudnátok képet linkelni, hogy milyen cipőket hordjak vagy hogy tudnák csalni, hogy kissebbnek látszódjon? Köszönöm a válaszokat.
2010. jún. 16. 19:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
hát ne világos színűeket, mert a fehér pl optikailag alapból nagyít. kerek orrúak nem tetszenek? szerintem az előnyös lenne!
2010. jún. 16. 19:08
 2/14 anonim ***** válasza:
ja és a magas sarok is kicsinyíti. nézd meg Paris Hilton képein a lábát és a cipőit, neki is 40 valahányas a lába!
2010. jún. 16. 19:08
 3/14 anonim ***** válasza:
Szia nekem is annyi, én is magassarkú, fekete cipőket hordok, vagy hosszúszárú nadrágot, ami lemegy a cipőmre.
2010. jún. 16. 19:13
 4/14 anonim ***** válasza:
kerek orrú, cipők, és legyen rajtuk valamilyen vonal vagy minta keresztben, azok rövidítik a lábat, mivel nekem hosszú és vékony a lábam szeretem a fehér cipőket, (sportcipő orrmintával, varrással),a minták szerintem kicsinyítenék a lábad, papucsnál is minél több a pánt annál jobb,de próbálgatni kell, mert nem vagyunk egyformák.
2010. jún. 16. 19:13
 5/14 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

[link]

ezekben tuti nem fog nagynak tűnni a lábad :)

2010. jún. 16. 19:19
 6/14 anonim ***** válasza:

Paris Hiltonnak 43-as lába van. Gondolnátok?:D

[link]

2010. jún. 16. 21:21
 7/14 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok bocsi, lemaradt, de nekem is 40-41es a lábam régebben zavart, de mióta tudom hogy Parisnek 43-as azóta ezzel vigasztalom magam, hogy lehetne nagyobb is:D
2010. jún. 16. 21:22
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
hát a hegyessorrúban kegyetlenül mutat a nagy láb. nekem 40es szóval tudom, igaz nekem nem tetszenek, de rémesen állnak amúgy is. kerek orr, magas sarok, platform talp, ezek optikailag jók. a telitalpas is is, mert magas, de zömök hatású cipő, így nem a hossz kerül előtérbe. nyugi, más is van így.
2010. jún. 16. 21:49
 9/14 anonim ***** válasza:

Nekem is 41es, mondjuk én 174 cm vagyok hozzá, szóval nem aránytalan... És hordok hegyesorrút. Keress olyat ami hegyes, de rövidebb.

Kisebb méretet ne vegyél ("úgyis hegyes elfér az...") mert hosszú távon szétmegy a lábad.

2010. jún. 21. 11:36
 10/14 anonim ***** válasza:
Ha megfelelő hozzá a magasságod semmi gond nincs vele.. barátnőm is 175 cm, és 41-es a lába, nem zavarja. Arányos hozzá.Szóval nem feltűnő . Szeintem nyugodtan hordhadsz, bármilyen cipőt
2010. jún. 21. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!