Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek Emma Watsonról?

Mi a véleményetek Emma Watsonról?

Figyelt kérdés

Sok ember szerint az a szép ha valakinek felfújt csöcsei meg kipárnázott segge van..

18/F éves létemre, szerintem sajnos egyre hülyébbek a mostaniak ..

Nekem a természetes szépség tetszik. Emma Watson smink nélkül is szép, nem úgy mint azok a ''felfújtcicababák.''

2018. jún. 8. 23:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Gyönyörű!
2018. jún. 11. 11:36
 12/13 A kérdező kommentje:
Szerintem is gyönyörű, már amikor a Harry Potterbe még csak 15 volt akkor is gyönyörű volt.
2018. jún. 12. 22:21
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem is nagyon szép lány, az már csak bónusz hogy okos és normális is mellé. Szerintem is igazi példakép. Én is együtt nőttem föl a sorozattal, imádom a Harry Pottert, de ha nem HP-s szemmel nézem akkor is kimondottan szép lány. Tényleg jó világ lenne ha ő lenne az átlag vagy az alatti... Színésznők közül alig egy tucat aki felveheti vele külsőre a versenyt (szerintem). Tehetsége nem olyan kimagasló de egyáltalán nem is rossz, amolyan fölfelé átlagos. Én kedvelem őt, nekem is nagyon bejött már a 2-3. rész körül is a HP-ban. Összességében nem tudok rá negatívat mondani, szép is, okos is, kedves is, egy ilyen lányt én szívesen feleségül vennék. :D 22F
2018. szept. 8. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!