Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Julia Roberts vagy Emma...

Julia Roberts vagy Emma Roberts a szebb, szimpatikusabb? Miért?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy korban nem egyeznek, de még is családtagok. És szerintem Julia ahhoz képest, hogy ötven nagyon jól néz ki szóval felveheti a versenyt szépségben Emmával. Nektek melyikük jön be inkább és miért pont ő? (Bocsi ha rossz kategória)

2017. nov. 16. 00:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Emma Roberts szerintem szebb, elég pici lány, és olyan kis kedves, mosolygós. Julia Roberts valahogy sosem volt az esetem, valamiért. Nem az hogy taszít, hanem olyan semmilyen, bár szimpatikus azért, mert mindig mosolyog ő is, ez pedig fontos.
2017. nov. 16. 06:53
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Julia szimpatikusabb.

Emma nekem olyan semmilyen, tucatcsaj. Láttam filmekben, belőlem nem váltott ki semmilyen érzelmet, csak úgy jelen volt a képernyőn.

Julia teljesen más színészileg és emberileg is. Ő pl nem üldözi a filmeket, hogy minél többet szerepeljen, hanem a gyerekeivel akar lenni. Sok színésznő az ő korában felvarratja a homlokát a seggére, hogy szerepet kapjon még pár évig de ő nem ilyen, pedig egy kád dollárt zsebelne be egy-egy filmmel.

2017. nov. 16. 07:44
 3/5 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Emma Roberts bántalmazta a pasiját és minden szerepe egy ripacs, ami nekem már gyanús egybeesés, nekem ő egyáltalán nem szimpi :D
2017. nov. 16. 11:28
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Emma Robertset személy szerint szebbnek találom, bár a Julia sem ronda. Emberileg viszont én sem bírom az Emmát, kifejezetten idegesít ahogy játszik és tényleg minden szerepét ugyanabban a ripacskodó beképzelt tinédzserlány stílusban adja elő, mintha nem is színészkedne. Az arckifejezése is olyan taszító, semmi érzelem nincs benne. Julia Roberts sokkal szimpatikusabb, kedves nőnek tűnik
2017. nov. 16. 16:49
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mind a ketten jók.

Amúgy Emma azért olyan minden szerepében, mert olyan a karaktere. Tessék megnézni az Idegpályát, ott teljesen visszafogott, csendes és jólelkű lányt alakít, elég meggyőzően. Nyilván a Scream Queensben meg az AHS-ben eleve ilyen hisztis elkényeztetett csaj szerepei vannak, persze hogy úgy játszik, pont ezért jó színésznő. A magánélete meg senkire nem tartozik, és ha jól tudom még mindig a pasijával van (a jegyese konkrétan), szóval nem hagyott olyan mély nyomot az a bántalmazás. :D

Julia is jó színésznő, bár tőle csak a Sztárom a a páromat láttam, de azt szerettem, jó kis film volt, pedig nem vagyok oda a romantikus filmekért. Már kicsit meg van öregedve, meg úgy hallottam eléggé hippi életmódot folytat (heti 1x fürdik meg ilyesmi), de összességében nem rossz nő ő sem. De szerintem inkább Emmát vinném, csak nem verne tán meg. :D

2018. febr. 5. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!