Julia Roberts vagy Emma Roberts a szebb, szimpatikusabb? Miért?
Julia szimpatikusabb.
Emma nekem olyan semmilyen, tucatcsaj. Láttam filmekben, belőlem nem váltott ki semmilyen érzelmet, csak úgy jelen volt a képernyőn.
Julia teljesen más színészileg és emberileg is. Ő pl nem üldözi a filmeket, hogy minél többet szerepeljen, hanem a gyerekeivel akar lenni. Sok színésznő az ő korában felvarratja a homlokát a seggére, hogy szerepet kapjon még pár évig de ő nem ilyen, pedig egy kád dollárt zsebelne be egy-egy filmmel.
Szerintem mind a ketten jók.
Amúgy Emma azért olyan minden szerepében, mert olyan a karaktere. Tessék megnézni az Idegpályát, ott teljesen visszafogott, csendes és jólelkű lányt alakít, elég meggyőzően. Nyilván a Scream Queensben meg az AHS-ben eleve ilyen hisztis elkényeztetett csaj szerepei vannak, persze hogy úgy játszik, pont ezért jó színésznő. A magánélete meg senkire nem tartozik, és ha jól tudom még mindig a pasijával van (a jegyese konkrétan), szóval nem hagyott olyan mély nyomot az a bántalmazás. :D
Julia is jó színésznő, bár tőle csak a Sztárom a a páromat láttam, de azt szerettem, jó kis film volt, pedig nem vagyok oda a romantikus filmekért. Már kicsit meg van öregedve, meg úgy hallottam eléggé hippi életmódot folytat (heti 1x fürdik meg ilyesmi), de összességében nem rossz nő ő sem. De szerintem inkább Emmát vinném, csak nem verne tán meg. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!