Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek Emma Watsonról?

Mi a véleményetek Emma Watsonról?

Figyelt kérdés

Sok ember szerint az a szép ha valakinek felfújt csöcsei meg kipárnázott segge van..

18/F éves létemre, szerintem sajnos egyre hülyébbek a mostaniak ..

Nekem a természetes szépség tetszik. Emma Watson smink nélkül is szép, nem úgy mint azok a ''felfújtcicababák.''

2018. jún. 8. 23:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Emma Watson gyönyörű, elképesztően tehetséges színész, női jogi aktivista, bámulatosan okos nő. Nagyon sok mindent lehetne róla mondani, valószínűleg élőben is pont olyan tündér, mint képernyőn.
2018. jún. 8. 23:42
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Szép és bájos :)

No igen, vannak azok a cicababák, akik lehet, hogy egykor szépek voltak, de a 26. plasztikai műtét s az alsó bordáik kioperálása után iszonyúak s ezért fizettek és egyeseknek tetszenek... Ezt már én nem tudom felfogni, az én ízlésem is természetesebb.

2018. jún. 8. 23:43
 3/13 anonim ***** válasza:
61%

Emma Watson egy teljesen átlagos, szürke kisegér. A ma 25-30 körüli generációnak azért vált szexszimbólummá, mert ő volt Hermione Granger. Az a generáció szó szerint együtt nőtt fel vele, az első Harry Potter-filmtől az utolsóig, ahol már ivarérett nőstényként jelent meg. Ez volt az ő nagy fellángolása, ami miatt sokan istenítik.

Én 25 voltam, amikor az első HP film kijött, és 30 fölötti, amikor Emmácska golyóéretté vált. Sosem találtam őt szexinek, és most sem. A színészi képességeitől sem ájultam össze magam, bár éppen tehetségtelennek sem nevezhető. Teljesen átlagos színésznőcske.

Ami tiszteletreméltó Emma Watsonban, hogy sem nem kurvult el, mint mondjuk Jennifer Lawrence, sem nem akart mindenáron erőlködve szexdög lenni, mint Jennifer Lawrence. Az egy igazi proli klumpa, akinek a filmről is megérezni a lábszagát. Hogy mire kapta az Oscar-díját, azt nem írom ide, mert felrobban a trágárságszűrő.

2018. jún. 9. 04:38
 4/13 anonim ***** válasza:

Egyetértek az utolsóval.

Szerintem sem kifejezetten gyönyörű meg a többi amikről ódákat zengenek. Egy teljesen átlagos lány, annyi hogy a potteres szerep miatt nagyon ismert lett és mivel kedvelt volt a sorozat így maga a szereplő is alapból pozitívan tűnt fel ezt pedig a színészhez csatolták.

Azt pedig ízlése válogatja hogy kinek mi jön be.

2018. jún. 9. 09:10
 5/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon szép, nyilatkozatai alapján nagyon intelligens és szerethető, példaképe lehet a fiatal lányoknak. Nem tűnik elszálltnak sem, olyan "szomszéd lány" típus. Színésznőnek szerintem nem kimagasló, de a mostani színészgenerációban hozza az elvárt szintet.
2018. jún. 9. 12:47
 6/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat.

Emma Watson szerintem is egy tündér.

Az utolsóknak is igazuk van valamilyen szinten ,de szerintem ő manapság tényleg egy tündérnek számít, főleg még ,hogy színész is.

Azèrt is tisztelem őt mert feminista,

szerintem is lehetne egyenjogúság már..

Várom még a válaszokat!

2018. jún. 9. 22:58
 7/13 anonim ***** válasza:
24%

A feministáskodás csak külön jogok és bónuszok kivirnyákolására jó a nyugati világban, keleten meg elnyomják.

Amennyi negatív diszkrimináció van egy nő felé annyi pozitív is legyen ez jogi, társadalmi stb.

A menő me too (azt hiszem) is egy kalap sz.r :) pont úgy ahogy amerikában a feketék jogaiért küzdő mozgalmak (vagyis inkább kiváltságokért).

Ha valójában mindenki ugyan azon versenyfeltételek mellett kapna állást, fizetést, munkát és jogokat akkor az megint a nőket diszkriminálná mint a mostani társadalom... úgyhogy ezzel azért érdemes számolni:) Ne legyünk túlzottan egyenlőbbek az egyenlőknél :)

2018. jún. 9. 23:13
 8/13 A kérdező kommentje:
Ha azt nézzük szerintem itt közép európában pár helyen, eléggé lenézik a nőket :/ remélem majd EGYENLŐség lesz ,nem több, nem kevesebb.
2018. jún. 10. 13:30
 9/13 anonim ***** válasza:
Konkrét példákat is említs mert így hogy a levegőbe eldobsz valamit azzal sokat nem lehet kezdeni:)
2018. jún. 10. 13:40
 10/13 anonim ***** válasza:
Hat nem tudom,szerintem azert Emma Watson nem egy atlagos szurke kiseger.. A szepseg Es szörnyetegben pl nagyon gyonyoru. Szep is lenne a vilag,ha Emma Watson lenne a szürke kisegér.. Oke azzal egyetertek,hogy nem az a tipikus szepseg mint mondjuk Amanda Seyfried, de ettol függetlenül nagyon szep Es tehetséges szinesznonek tartom.
2018. jún. 10. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!