Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok vélemény? Kép lent!...

Ridik30 kérdése:

Lányok vélemény? Kép lent! Szerintetek sok? (*izom*)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

Sziasztok! Nos nem önbizalom hianyban szenvedek puszan egyre tobb vissza jelzést kapok es gondoltam itt is felteszem az ominózus kérdést. Szerintetek milyen?

Mielott. Jonne a sok letamado szoveg kizarolag magam miatt kezdtem el edzeni. Kiskoromban volt egy sulyos betegsegem. Es lefogytam 40 km-ra. Azota vekonyabb alkat voltam, es persze boldogtalan. Megtalaltam az okat hogy miert es elkezdtem edzeni. Jelenleg itt tartok vele es erdekelne ki mit gondol a jelenlegi allapotrol. Koszi csajok pacsi!

2018. jún. 5. 21:59
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

#14, hülyeséget beszélsz. Ha ez a kérdezőn alapvető izomzat lenne, ami arra jó, hogy mozogni tudjon, akkor neki nem kéne tudnia járnia sem:

[link]

Nincs olyan, hogy "alapvető" izomzat. Ez relatív. Aki úgy születik, mint a kérdező, annak alapvető. Akinek dolgoznia kell, hogy ezt elérje, annak nem alapvető.

Mindenki más, és nem csak egyféle testalkat néz ki jól. De amúgy megsúgom, az emberek többsége az átlagos, átlagosan fitt, vagy sportos emberekhez vonzódik, NEM kigyúrtakhoz.

A kérdező nem kigyúrt, de nem is kell feltétlen annak lennie, csak akkor, ha ő akarja. Ez nem elvárás, nem a kigyúrtság a legfelső életforma, hanem az is csak egy alternatíva. Kinek mi. Ki hogy. És sorolhatnám.

2018. jún. 6. 23:56
 22/22 anonim ***** válasza:
Alapvető izomzat ez? Te mit szívsz ember? :D senkinek nem kockás a hasa alapból. Legalábbis nem látszódik természetesen. Ahhoz hogy ne csak a bőr alatt nézzen ki így mindenkinek dolgoznia kell. Kérdező, amúgy szerintem az izomzatod rendben van, csak hát attól még mindig nagyon vékony vagy. Az utolsó képen látszik hogy nagyon vékony a derekad.
2018. júl. 4. 15:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!