Sziasztok! Nos nem önbizalom hianyban szenvedek puszan egyre tobb vissza jelzést kapok es gondoltam itt is felteszem az ominózus kérdést. Szerintetek milyen?
Mielott. Jonne a sok letamado szoveg kizarolag magam miatt kezdtem el edzeni. Kiskoromban volt egy sulyos betegsegem. Es lefogytam 40 km-ra. Azota vekonyabb alkat voltam, es persze boldogtalan. Megtalaltam az okat hogy miert es elkezdtem edzeni. Jelenleg itt tartok vele es erdekelne ki mit gondol a jelenlegi allapotrol. Koszi csajok pacsi!
Milyen izom!? Szerintem ez a 2 kiló izom még nem olyan irreálisan eltúlzott mennyiség. 19/L
2018. jún. 5. 22:08
4/22 anonim válasza:
De gáz vagy.
2018. jún. 5. 22:10
5/22 anonim válasza:
Van rajtad 2 kg izom az is csak azért mert sovány vagy.
2018. jún. 5. 22:13
6/22 anonim válasza:
Szerintem már ennyi izom is jobb a semminél, csak így tovább~
2018. jún. 5. 22:14
7/22 Todboy válasza:
Csak így tovább.
Előző: Nyilván nem két kiló izom van rajta, de azért még nem nagy tömeg.
Idegesít a stílusod, de ettől függetlenül értékelem az elhatározásodat. Ne felejtsd el amit sokan, ha nincs rajtad zsír és ezért tónusosnak tűnnek az izmaid, még nem vagy izmos.
Figyelj a kajára nagyon, legyen következetes az edzésterved, és olvass sokat a témában.
2018. jún. 5. 22:16
8/22 anonim válasza:
Pont elég. Nem nagyon mondanám izomnak inkább a szálkás típus felé hajlassz.
2018. jún. 5. 22:17
9/22 anonim válasza:
Uristen néhány ember mennyi gaz! Megnézném az o testuket.. szerintem pont jó vagy így
2018. jún. 5. 23:11
10/22 anonim válasza:
Ez szerintem csaj függő, valakinek ez kb semmi, gizda, nekik a kigyúrtabb pasik tetszenek, persze mindenkinek joga van mást szeretni, nem azért mondtam. Nekem meg pont a vékonyabb szálkás srácok tetszenek szóval ha pl engem akarnál felszedni meg is állhatnál de azt csináld ami neked jó, tökmindegy mennyire gyúrod ki magad lesz akinek tetszeni fog, ne ez legyen a mérvadó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!