Lányok vélemény? Kép lent! Szerintetek sok? (*izom*)
Sziasztok! Nos nem önbizalom hianyban szenvedek puszan egyre tobb vissza jelzést kapok es gondoltam itt is felteszem az ominózus kérdést. Szerintetek milyen?
Mielott. Jonne a sok letamado szoveg kizarolag magam miatt kezdtem el edzeni. Kiskoromban volt egy sulyos betegsegem. Es lefogytam 40 km-ra. Azota vekonyabb alkat voltam, es persze boldogtalan. Megtalaltam az okat hogy miert es elkezdtem edzeni. Jelenleg itt tartok vele es erdekelne ki mit gondol a jelenlegi allapotrol. Koszi csajok pacsi!

Akik leoltottak azok mind irigyek. Szerintem nem is nők, hanem valami el basz ott wowozós dagadt pattanásos gyökerek
Megnézném az ő testüket. Érdekes módon akárhány olyan kérdés tettek itt fel ahol sztárokat meg ilyen instás kis bu zikat linkeltek be hogy "szerintetek ki a leghelyesebb?! " ott mindenkinek csorgott a nyála.
Nagyon is jól nézel ki sokan csak álmodoznak ilyen testről de semmit nem tesznek érte és leoltják azt aki igen mint itt is.
23L

Szerintem pont eleg. Ha az en baratom csak ennyire formas lenne orulnek neki :) mondjuk nem ez szamit igazan :)
20/L

A jelenlegi állapotod nulla. Alapvető izomzat van rajtad, ami ahhoz szükséges, hogy mozogni tudj, semmi több. Nem is értem azt a kérdésed, hogy "szerintetek sok?". - ez csak vicc volt, igaz? Kb 55 kg vagy. Magasságod nem tudni, de ha magas is vagy, jó esetben 60-65 kg nagyon max. Annó, mikor ennyi idős lehettem, ugyan ezt gondoltam, mikor így néztem ki. Most visszamennék az időben és kiröhögném + pofánvágnám magam, hogy mit akartam 20 kilósan? Vicc. Most 92 vagyok, bár már rég nem edzek. Csak azért írtam, hogy ne nevettesd ki magad. Visszont ha folytatod az edzést, évek kérdése és jó lesz.
26F

#14 írta, hogy nagyon vékony, nehezen hízik. Ekkora testzsírhoz ennél több izom már nem nézne ki esztétikusan. Nem az a cél, hogy olyan undorító testet varázsoljon magának ami mellett a feje tökmag méretűnek néz ki. Borzasztóan degradáló vagy. Gratulálok a sport nélküli 92 kilódhoz egyébként, az biztos esztétikus. Kérdező: jól nézel ki! Így tovább. Gratulálok.
20/L

Ja, mert az esztétikis, hogy vékony. Mint írtam, ez alapvető izomzat. Kimennék az utcára, az első 10 fiút összeszedném aki velem szembe jön, lefogyasztanám, hogy ne legyen rajtuk zsír. Mit látnál rajtuk? Ugyan ezt. Alapvető izomzatot. Nem tudom tudsz-e róla, de létezik középút is, nem csak a két véglet.
Az pedig sajnálatos, hogy ilyen ostobának teszed magad, pedig az írásodból látszik, hogy nem vagy az. Talán így tudod értelmezni: 64 kg voltam, elkezdtem edzeni, mert zavart, hogy vékony vagyok. 92 kg voltam, mikor abbahagytam. Edzésemnek a mai napig meg van a látszata. Ne aggódj, nem zsírdisznó vagyok. 184 centihez passzol ez a súly. Remélem így érthető. :)

Szexi vagy, úgy, ahogy vagy!
Szerintem tök jól nézel ki, de csak akkor, ha magas vagy!

Szerintem kvajó a tested, meg a fülbevalód is bejön :D (bocsi, nem tudtam nem észrevenni)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!