Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az egyrészes...

Mit gondoltok az egyrészes fürdőruhát viselőkről?

Figyelt kérdés

Idén egész sok üzletben látok egyrészes fürdőruhákat, és nagyon megtetszett az egyik (fehér, elől, is hátul is kivágottabb, csipkeszerű díszítéssel). Eddig kizárólag bikiniket hordtam.

Mit gondoltok azokról a lányokról, akik ilyet viselnek a strandon? Nem jut eszetekbe az, hogy szégyelli a testét (a hasát pl) és azért nem bikiniben van? Nem pont a negatívumokra tereli a figyelmet azzal hogy "takar"?

Vagy kifejezetten szexi? Mert ilyen véleményt is hallottam.

Egyébként átlagos testalkatom van.

(Ha ez számít tudok mutatni képet nagyon hasonló fürdőruháról, mint amit én kinéztem)

Köszi a válaszokat!! :)

2018. máj. 31. 22:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
szerintem is iszonyú jól néznek ki az "off the shoulder" fürdőruhák DE abszolút nem praktikusak ha pl úszni akar az ember, szerintem folyton felcsúszik az a pánt ami a válladon van, és baromi idegesitő lehet folyton azt igazítgatni :D
2018. máj. 31. 23:13
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Jó az egyrészes fürdőruha, lehet, h pont az tetszett neki, vagy pont az volt a méretében, vagy esetleg valami égési régi sebet is akarhat vele eltakarni.
2018. máj. 31. 23:15
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Ha szégyelli a testét, az az ő dolga, ha nem, csak szimplán ez tetszik neki, az is. Manapság nemcsak úszódressz fazonú egyrészesek vannak, némelyik már sokkal jobban néz ki egy bikininél (igaz, úszásra sokszor teljesen alkalmatlan).
2018. máj. 31. 23:27
 14/16 anonim ***** válasza:
25%
Az olyan vagy nagydarab, vagy szégyenlős!
2018. jún. 1. 08:00
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat :) Trikiniről mit gondoltok (az az amikor a bikinifelsőt és alsót egy vékonyabb rész köti össze, majdnem olyan mint a bikini csak a has egy részét takarja)?
2018. jún. 2. 19:37
 16/16 anonim ***** válasza:
25%

Na az sztem irtó hülyeség, ronda és még normálisan barnulni sem lehet benne!

Persze ez csak az én véleményem, nyilván elítélni senkit nem fogok miatta, ha azt szereti. Ideje már, hogy mindenki azt vegyen föl a strandra, amiben jól érzi magát és ne foglalkozzon a másikkal. Ha ez neked egy trikini, egészségedre. Én inkább a bikinit preferálom, más meg az egyrészest, netán a tankinit.

2018. jún. 2. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!