Idén egész sok üzletben látok egyrészes fürdőruhákat, és nagyon megtetszett az egyik (fehér, elől, is hátul is kivágottabb, csipkeszerű díszítéssel). Eddig kizárólag bikiniket hordtam.
Mit gondoltok azokról a lányokról, akik ilyet viselnek a strandon? Nem jut eszetekbe az, hogy szégyelli a testét (a hasát pl) és azért nem bikiniben van? Nem pont a negatívumokra tereli a figyelmet azzal hogy "takar"?
Vagy kifejezetten szexi? Mert ilyen véleményt is hallottam.
Egyébként átlagos testalkatom van.
(Ha ez számít tudok mutatni képet nagyon hasonló fürdőruháról, mint amit én kinéztem)
Nekem régebben jobban bejött az egyrészes mint a kétrészes fürdőruha a lányokon. De az utóbbi időben tényleg nem nagyon látni rajtuk. Mutathatsz hasonló képeket.
2018. máj. 31. 22:32
2/16 anonim válasza:
Nekem valamiért jobban tetszenek az egyrészesek, igazából én semmit nem gondolok azokról a lányokról, csak azt hogy abban érzik komfortosan magukat, szívük joga olyat hordani amilyet akarnak. Pl vékony, lapos hasú lányokon is látok egybefürdőruhát, szóval nem hiszem hogy csak az hordaná aki szégyelli a testét. Idén én is egy egyrészes csodafürdőruha mellett döntöttem, alakformáló,kiemeli a derekam, csodás, sokszor sokkal előnyösebb mint egy bikini. :D Muti fotót!
Nem pontosan ilyen, de egész hasonló amit kinéztem (annyi a különbség hogy az anyagában nem mintás)
2018. máj. 31. 22:39
4/16 anonim válasza:
Első voltam. Jó ez, bár nekem a fent nagyon kivágott nem annyira tetszik. De ahány ember, annyi ízlés. Pasi vagyok, szerintem nyugodtan vegyél fel ilyet.
2018. máj. 31. 22:42
5/16 anonim válasza:
szerintem szép és ízléses ez a darab, viszont engem a fehér színe miatt egy fehérneműre emlékeztet inkább, meg a fehér az kicsit kényes... lehet hogy átlátszik ha víz éri :( de ha neked tetszik akkor hordd bátran <3
2018. máj. 31. 22:43
6/16 anonim válasza:
4-es voltam, nekem is jobban tetszik pl. a fekete vagy valamilyen színes, de olyat vegyél fel, amilyen jól esik.
2018. máj. 31. 22:46
7/16 anonim válasza:
Én régebben csak bikinit viseltem,viszont tavaly óta nagy kedvenceimmé váltak az egyrésze a fürdőruhák.Idén is nagy sláger lesz,Én már be is szereztem erre a nyárra 5db-ot.Szerintem viseld bátran,manapság már nem a takargatásról szól az egyrészes fürdőruha,sőt van amelyik többet mutat mint egy bikini.
2018. máj. 31. 22:48
8/16 anonim válasza:
na, ez is ritka hogy egy pasi ilyet irjon hogy "nagyon kivágott nem annyira tetszik" haha :D ezt is megéltem! végre!
2018. máj. 31. 22:49
9/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat mindenkinek <3
A fehér színnel kapcsolatban én is elbizonytalanodtam (nem is praktikus) de megnyugtattatok azzal kapcsolatban hogy "nem gáz" :D
De várom a további véleményeket, kíváncsi vagyok!! :)
2018. máj. 31. 22:54
10/16 anonim válasza:
Én is egyrészes fürdőruhát hordok. Bár mondjuk ennek egyik nálam valóban az, hogy nem szívesen mutogatom a hasamat, a melleim is kicsik stb., számomra előnyösebbek ezek a fazonok, de amúgy én még ezt sem tartom problémának...az ember szívesebben vesz fel olyan ruhát, ami előnyös és jobban néz ki, jobban is érzi magát benne. Viszont egyébként nem gondolkodom ilyeneken, ha mást meglátok egy egyrészes fürdőruciban...tulajdonképpen nem is gondolok róla semmit, max. ha tetszik, akkor megnézem és rákeresek a neten, hogy hol vehette :) Ma pedig már egyberészes fürdőruhákból is egész nagy a választék és szerintem tök szépeket lehet kapni, pl., amit linkeltél az is nagyon tetszik (nekem a színével sincsen problémám). Nekem az "off the shoulder" fürdőruhák a személyes kedvenceim, van több is más-más színben, mintában.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!