Férfiként nagyon szőrös a lábam, van valami módszer ami fél úton van a csupasz és a szőrös közt?
Megfogod a hajvágót teszel rá centis vagy másfeles fejet azt áttolod rajta. Elősször nagyobb fejjel próbáld mert ha hosszúnak találod abból még tudsz lejjebb vágni. Ha nincs hajnyíród akkor fogsz egy fésűt meg egy ollót és azzal levágsz belőle.
Ezzel a technikával: kiemeled a fésűvel a szőrt azt levágod
Ez a hajnyíró jó. Kellemesen halk. Nekem Philips van, az sokkal hangosabb. A lényeg: A szőr össze-vissza kunkori. A hajnyíró nem egyenletesen rövidíti. Persze ha 6mm es fejet tesz rá az ember akkor jobb az egyenletesség, de akkor full pucér lesz a lábad.
Amit érdemes megpróbálni: Fésüt húzni a gép előtt, h a szőrök kiegyenesedjenek s belekapjon a gép (mondjuk 15mm es fejjel).
Ami ettől elméletben profibb: Szűkítőfejjel porszívóval szívni, közvetlen a hajnyíró fejnél, úgy végigmenni.
Az összes módszer korlátozódik az elérhető, látható helyekre.
Avagy: "nullás" gép, és fésü fölött elvágni. Ezt lábszáron nem próbáltam még
ÓÓÓ ez a hajnyírós dolog tetszik, van is hajnyíóm, de ettől még dzsungel lesz, de rövidebb dzsungel. Irigylem azokat akiknek genetikaliga ritkább a szőrük, bár legalább én rendes szakállt tudok növeszteni :D
Félek ettől a hajnyírós sztoritól, nem lesz túl borostás fílingű a láb? Mert az a majomszőrtől is még gázabb lenne.
Pont ilyen lábam van, a combomon nem annyira van de lejjebb pont ilyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!