Van valami körömlakk, vagy valamilyen módszer amivel erősebbek lehetnének a körmeim?
Ha puhák, esetleg fehér folt van rajtuk, az szerintem vitaminhiányra vall. Szedj revalid kapszulát, attól erősebbek lesznek nem csak a körmeid, de a hajad is.
Illetve ami nekem bevált: dm-be szeretek járni, ott szokott lenni külön polc, ahol alverde termékek vannak: ott az alsó polcon szokott lenni kis tubusos, barackos köröm és körömágy ápoló krém. Nekem ettől jelentősen jobb szokott lenni a körmöm, illetve mivel a körömágyam is száraz szokott lenni, arra is használom, nekem bevált és még az illata is nagyon jó szerintem. :)
#1 vagyok.
Még valami: a körömlakkok hiába ilyen olyan erősítő, alapvetően nem jó a körömnek, mert nem lélegzik alatta, én azt tapasztaltam, hogy miután lemosom a körömlakkot, jelentősebben sérültek a körmeim, mint előtte, ezért nem javaslom. Persze ha rendben vannak a körmeid, és szeretnél valami színt, vagy csak simán átlátszót, h fényesebbek legyenek, nyugodtan, de akkor s állandóan legyen rajta, hanem legyen 1-2 nap szünet 2 festés közt, és akkor mindenképpen rakj rá valamilyen körömápoló készítményt (krém/olaj).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!