Fogszabályozás 20 év felett?!
Sziasztok tudom rengeteg kerdes van a fogszabalyozassal kapcsolatosan megis ujra feltennek par kerdest teljesen tudatlan vagyok
Szeretnek egy fogivre fogszabalyzot ha mondom az orvosnak hogy csak 1ivre van penz hiaba kell az alsora is nemszeretnek (nem csunya az also )
Lehetseges?
Masreszt a porcelan fogszabalyzo az ami nem latszik? Milyen arba vannak
Kezeles mindennel egyutt egy fogivre kb mennyibe kerul egy fogszabalyozas?

Szia
A fogorvosom kb 30 éves lehet és neki is van fogszabályzója szóval persze lehetséges sőt még idősebb korban is :) egyébként az alsót és felsőt általában egyszerre szabályozzák mert bekell állítani a harapásod is nem hinném hogy lehetne külön csak fentre csináltatni.Nekem diák koromban volt 2 évig az támogatott áron nagyon kedvezményes volt de manapság a porcelán elég drága 200-250 ezer szerintem a sima fém sem sokkal feltűnőbb és az kb egy százassal biztosan kevesebb

Kétheted csak az egyik ívre, nekem is így van! Az orvos néha kérdezi hogy biztos nem szeretnék-e a másikra is, de nem fogok még egyszer ennyit költeni rá, alig látszik, és annyira nem gázos.
Olyan 160 körül van a felső ív plusz minden aktiválás 10.000. Egy éve járok és meg vagyok elégedve a változással és a dokival is.
Vágj bele bátran!
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!