Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fogszabályozás 20 év felett?!

Edicse kérdése:

Fogszabályozás 20 év felett?!

Figyelt kérdés

Sziasztok tudom rengeteg kerdes van a fogszabalyozassal kapcsolatosan megis ujra feltennek par kerdest teljesen tudatlan vagyok

Szeretnek egy fogivre fogszabalyzot ha mondom az orvosnak hogy csak 1ivre van penz hiaba kell az alsora is nemszeretnek (nem csunya az also )

Lehetseges?

Masreszt a porcelan fogszabalyzo az ami nem latszik? Milyen arba vannak

Kezeles mindennel egyutt egy fogivre kb mennyibe kerul egy fogszabalyozas?

2018. máj. 30. 17:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem késtél le semmiről, nekem is fél éve rakták fel és 21 leszek ősszel. Az árak változóak, nekem pl 200 ezer/fogív volt, de nekem nem hagyományos fogszabim van, hanem damon bracket. Amennyi fogorvos, annyi féle ár, ezt senki nem tudja pontosan megmondani, de ha porcelánt akarsz 100 ezer/fogív alatt ne reménykedj így, hogy elmúltál 18. Én úgy tudom nincs olyan, hogy csak felsőre. Ha az egyik fogívre raknak a másikra is kell.
2018. máj. 30. 17:44
 2/4 A kérdező kommentje:
Koszonom a segitseged a te fogszabalyzod mennyivel masabb mit az atlagos neharagudj nagyon buta vagyok hozza :/
2018. máj. 30. 17:58
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia

A fogorvosom kb 30 éves lehet és neki is van fogszabályzója szóval persze lehetséges sőt még idősebb korban is :) egyébként az alsót és felsőt általában egyszerre szabályozzák mert bekell állítani a harapásod is nem hinném hogy lehetne külön csak fentre csináltatni.Nekem diák koromban volt 2 évig az támogatott áron nagyon kedvezményes volt de manapság a porcelán elég drága 200-250 ezer szerintem a sima fém sem sokkal feltűnőbb és az kb egy százassal biztosan kevesebb

2018. máj. 30. 20:01
 4/4 anonim ***** válasza:

Kétheted csak az egyik ívre, nekem is így van! Az orvos néha kérdezi hogy biztos nem szeretnék-e a másikra is, de nem fogok még egyszer ennyit költeni rá, alig látszik, és annyira nem gázos.

Olyan 160 körül van a felső ív plusz minden aktiválás 10.000. Egy éve járok és meg vagyok elégedve a változással és a dokival is.

Vágj bele bátran!

23/L

2018. júl. 27. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!