Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » 18 éves kor felett valóban...

18 éves kor felett valóban ennyibe kerül a fogszabályozás?

Figyelt kérdés
Nem vagyok megelégedve a fogaimmal ezért fogszabályzót szeretnék. Már elmúltam 18 éves. A fogorvosomtól kaptam beutalót fogszabályozásra ahol közölték velem hogy 250.000Ft-ba kerül a fogszabályozás mivel nem vagyok 18 év alatti. Szeretném kérdezni hogy ez lehetséges? Ha máshova megyek ott is ennyi? Ez rengeteg pénz, amit nem tudok megengedni magamnak. Helyileg Győrben lakom. Van esély arra hogy valahol olcsóbban megcsinálják?

2018. febr. 2. 07:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehetseges sajnos :/
2018. febr. 2. 08:11
 2/4 anonim ***** válasza:
Ennyi vagy még ennél is több, sajnos igaz, hogy a TB nem támogatja 18 év felett.
2018. febr. 2. 09:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Sajnos nem hiszem hogy van ennél olcsóbb ez már így is elég baráti ár, van ahol 300-350 ezer ft egy ív.Nem is beszélve még arról hogy havonta fizetni kell az állításokért is több ezret. Valahogy gyűjtögesd a pénzed, mert egy rossz fogsor nagyon elveheti az önbizalmat.Csak magamból indulok ki, mióta széo a fogdorom sokkal jobban érzem magam lelkikel is, nem kell folyton azon idegeskednem hogy takarjam a fogaim.Úgyhogy bár drága de megéri hidd el.
2018. febr. 2. 21:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem úgy, hogy még középsulis vagyok (18 elmúltam és már magán elvilag), úgy 50.000ft/fogív:)
2018. aug. 16. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!