A CT vizsgalat valoban olyan karos mint ahogy irjak a neten, sugarzast okoz es akar rakot is eloidezhet?
EGY vizsgálattól max a betegséged okát fogják kideríteni.
A net sokszor áldás, de átok is lehet, amikor az ember összeolvas minden h**séget .
Ez is netes válasz, mit most írok. Ezért nagyjából annyira hiteles, mint a másik, amit olvastál:
Beszélj erről az orvossal.
Ne legyél már hipochonder! Más örül, ha hetek-hónapok eltelte után sorra kerül. Tüdőszűrőre se fogsz menni? Inkább örülj, ha megtalálják a vérnyomás-betegséged okát.
Egy kis vigasz és bátorítás: jártam MRI-n, másodszorra festésesen, látod, itt vagyok, még rákos se lettem (eddig).
Az MRI és a CT nem ugyanaz kedves utolsó.
Egyébként egy vizsgálattól nem leszel rákos. Ha valamilyen betegség miatt havonta kéne felülvizsgálatra járnod, akkor aggódhatnál, de ennyitől semmi bajod nem lesz. A környezetből levő sugárzással is simán benyelsz ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!