Szeretnék egy vizipipát! Az tényleg annyira káros mint ahogy mondják? Vagy nem olyan káros mint a rendes cigi?
Hát, először én is azt gondoltam, hogy nem olyan káros - egy ismerősöméknek van is, és bár nem dohányzom, azon az évi 1-2 alkalmon szívesen kipróbáltam DE! észrevettem, hogy mindig olyan furcsán rosszul vagyok azok után az esték után, és alaposabban utánanéztem, lehet-e a kettő között összefüggés, és azt írták, súlyos oxigén-hiányt okozhat (a magyarázatra már nem emlékszem, miért). Mindenesetre nem próbáltam többet, és azóta soha nem éreztem olyan rosszul magam. Szóval bár tényleg nagyon hangulatos és kellemes, én nem ajánlanám, főleg nem 14 évesen (bár ugye, minden szervezet másképp reagálhat, és hát ez legyen a legveszélyesebb dolog az életedben:S)
Szerintem elég, ha párszor társaságban kipróbálod, saját nem kell.
Annyira nem káros, mint a cigi, de minden káros, amit erőszakkal szívsz le a tüdődbe.
Csak amiatt meg ne pipázz, mert a többi majom divatból pipázik.
Kár hogy az unokatestvér nem kirándulást vagy könyvolvasást ajánlott.
Gondolom ha megdugta volna egy kan néger, most te se hagynád ki szíveset a szülinapodon.
Csak az ostoba tinédzserek szajkózzák folyton, hogy a vízipipa nem olyan ártalmas, mint a bagó, mert jajj, a víz megszűri a füstöt és így, meg úgy.
Ugyanezek a fiatalok azt is hiszik, hogy a bagóról nem lehet leszokni pikk-pakk, hogyha letüdőzik a füstöt, akkor nem kapnak szájrákot, stb.
Butaság. A vízipipa is ugyanolyan ártalmas, mint a cigi, sőt, sokkal ártalmasabb, mert sokkal több füstöt szívsz be egyszerre, semmi oxigént sem kap a szervezeted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!