Fogszabályozás 18 év felett?
18 éves vagyok és szeretnék fogszabályzót, ilyenkor már csak magán fogorvoshoz lehet menni?
Vagy bemegyek a legközelebbi fogorvoshoz, aki vállal fogszabályzást és vele ezt meglehet beszélni?
Bocsi, ha hülyeséget kérdezek, de nem igazán vagyok jártas ebben...
Rettegek a fogorvosoktól, a fogaim ápoltak pont azért hogy ne járjak hozzájuk, viszont csálék amit nem tagadok és ezen már változtatnék :/
18F
mehetsz nem magándokihoz is, legfeljebb a TB nem fedezi a költségeket
a neten olvass utána, keress esztétikai fogászat témára, és akkor jobban képbe kerülsz
2018-ban már nincs mitől rettegni, modern és fejlett technikájuk van, nem rosszabb, mint egy kozmetikus
És mennyire drága? :s
Valaki aki 18 év felett csináltatott már az esetleg eltudja mondani?
Csak azért kérdem, mert diákmelóval tudom max megkeresni rá a pénzt, az meg gondolom akkor nem 1 hónap lesz :/...
De ez van én saram, én ba**tam elmenni eddig úgymond :/
300 ezer FT vizsgálattal meg úgy mindennel együtt az úgy valós?
Mert akkor azt hiszem kezdhetem feladni , hogy ennyit összekaparjak a szüleimen meg nem fogok élősködni ._.
ne legyél pesszimista, nem kell összekaparnod
ez egy hosszú folyamat, nem úgy működik, hogy odamész az orvoshoz egy konzultációra, és mielőtt szólítanak, hogy fáradj be, előtte a recepción azt kp-ben le kell tenned
Fokozatosan kell kifizetni, mindig egy-egy részösszeget, ami persze összeadva valahol 300 ezernél áll meg, de az addigra, mire leveszik.
Ezen felül még van egy másik lehetőség, hogy héjakkal korrigálják a fogsorodat, ahol kell, gyorsabban megy, nem tart évekig. Ez attól függ, mitől csálé a fogsorod és mennyire, a doki fel tudja vázolni a lehetőségeidet, ha elmész megnézetni, és megkérdezed, hogy mit lát, és mik a lehetőségeid, illetve melyik eljárás mivel jár, mennyi idő, milyen költségekre számíthatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!