Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Titokban hajfestés rózsaszínre?

Titokban hajfestés rózsaszínre?

Figyelt kérdés
Csak simán álljak majd a szülők elé, hogy 'heló rózsaszín hajam van'?

2018. máj. 19. 21:11
 1/5 anonim ***** válasza:
41%
fél éve még én is rózsaszín hajat akartam, szerencsére apukám nem engedte. Ne fesd be a hajad amíg nem vagy felnőtt!
2018. máj. 19. 21:19
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
El lehet azt ám tüntetni! Nem örökös mint egy tetkó. Ráadásul csak rózsaszín az kiis kopik hamar ellentétben mondjuk egy feketével amit már nehezebb lenne kiszedni a hajból.
2018. máj. 19. 21:29
 3/5 anonim ***** válasza:
63%
Neked inkább a hajszínező spray-t ajánlanám. Azt biztosan kimosod az első hajmosásnál. A pár mosásos színezők nyomokban benne maradhatnak.
2018. máj. 19. 22:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Az ilyen "extrém" színekkel az a baj, hogy hamar kifakulnak. Festethetnéd kb 2 hetente. Nekem anno piros volt és 2-3 hajmosás után undorító színe lett. Én a helyedben nem festeném be.
2018. máj. 20. 09:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Elsőnek is le kell szőkítened eléggé világosra. Minél közelebb vagy a fehérhez, annál szebb lesz a rózsaszín. Ha nem értesz a szőkítéshez, hogy milyen oxit, mennyit porral használj, akkor már bele se vágj. Van erre egy remek Rockstar Alternatív Hajszalon nevű hely, ahol nagyon szépen megcsinálják neked. Elmész, és rózsaszínnel mész haza. Aztán az színezést otthon is tudod csinálni, ahogy a mosással kopik.
2018. júl. 28. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!