Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Vêlemény kellene! Szőkíté...

Hinahi kérdése:

Vêlemény kellene! Szőkítés nélkűl megtudnánk csinálni a hajam pasztel rózsaszínre?

Figyelt kérdés
Barna vagyok. A hajam elég fura. Van benne sötêt- és világos barna is, és néhol szőke tincsek. Most átakarom festeni világos rózsaszínre. Anyum engedi is, viszont a szőkítés necces. Szerintetek meglehet oldani, hogy ilyen legyen anélküli?

2016. júl. 16. 22:51
 1/7 anonim ***** válasza:
küldj üzibe képet a pontos hajszínedről és arról is amit akarsz :)) de nagyon valószínű, hogy nem lehet. nem is ajánlom a szőkítést mert nagyon tönkretennéd vele a hajad :/
2016. júl. 16. 23:07
 2/7 anonim ***** válasza:
nem mivel sotet hajra ramennel a rozsaszinnal semmi nem fog tortenni, ezert is kell leszivni megkiegyenliteni a hajszined.
2016. júl. 17. 04:32
 3/7 anonim ***** válasza:
nem
2016. júl. 17. 11:03
 4/7 anonim ***** válasza:
nem fog menni, buta ötlet.
2016. júl. 17. 15:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Sehogyse fogod tudni sajnos.. Èvekig volt ilyen extrèm színű hajam, egyszer minimum le kell szőkítenj sajnos. Tönkre is vágta a hajam rendesen
2016. júl. 18. 05:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Szőkíteni mindenképp kell, anélkül sehogy nem lesz pasztell hajad barnából. Én már sokszor szőkítettem a sötétbarna hajam, sose lett tőle semmi baja. Csak normális szőkítő és hajvédőszer kell hozzá. Nem olcsó.
2016. júl. 18. 11:51
 7/7 anonim ***** válasza:
amúgy ha ilyen drasztikus hajszínt szeretnél, jó lenne egy kicsit utánaolvasnod a dolognak. én nem tettem mielőtt 16 évesen pirosra festettem a hajamat, és nagyon csúnya lett utána, le is kellett vágni
2016. aug. 3. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!