Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Neked mennyi pippere cuccod van?

Neked mennyi pippere cuccod van?

Figyelt kérdés

Szépségszerekre gondolok.

És higéniai dolgokra pl:izzadás gátló,parfüm.

És ezzeket hol tárolod?

2018. máj. 12. 22:07
 1/5 anonim ***** válasza:

Egy deom van, egy Forever Living-es aloes, az egyetlen, ami beválik. Egy évre elég egyet-kettőt vennem. Parfümöm kettő, egy edp, Gucci Flora és egy hasonló gyümölcsös edt, ami egy Zara Fruity, ezt a táskámban hordom, ha fel kell frissítenem magam. Ezen felül csak micellás víz (amilyen márka épp akciós:D) és egy nagy tégelyes Himalaya Herbals krém, testre és arca. Ezen felül borotva, Manna szappan, Niveal intim mosakodó.

Hetente 1-2 alkalommal arcpakolásozok, vagy mézes kávézaccos radír vagy Shaebens maszkokat veszek a Müllerben.

Sminkek...hajaj. A hétköznapi elég egyszerű, egy Yves Rocher BB krém, Catrice liquid camouflage korrektor két színben, Avon szemöldökpor és zselé, Maybelline szempillaspirál és egy Elf Texas paletta, amit highlighternek és bronzosítónak is használok. Púdernek nyílgyökérlisztet használok. Szeretek rúzst is használni, abból van 3 csókálló, mindegyik Kylie lip kit, illetve van egy klasszikus krémes piros rúzsom is, amit pirosítónak is használok. Ezen felül vannak még laza pigmentjeim, amiket csak alkalmi sminkekhez használok. Felvitelhez van egy noname Aliexpresses beauty blenderem, egy szemöldökecset, egy bronzosító ecset és egy kabuki. Hozzá még egy Nyx fixálóspray.

A tisztálkodószereket a fürdőszobában tartom, a sminkeket a szobámban, természetes fényben szeretek sminkelni.

20L

2018. máj. 12. 22:29
 2/5 anonim ***** válasza:

Parfüm 2, deo 3, egy üveg micellás víz, 2 arckrém meg egy doboznyi arcmasz (felkenős és fátyolmaszk vegyesen kb 30 darab). Ezeket egy kb derékig érő fiókos szekrény tetején tartom a sminkcuccaimat meg a fiókokban, azt részletesen nem sorolom fel mert nagyon sok, kb 300 darab tuti van (csak a colorpop mono szemfestékjeiből vettem múlt hónapban 12 darabot, van tizenvalamennyi alapozóm stb, elég nagy kolleciót felhalmoztam már).

Van a fürdőben egy polcos szekrény, arra van bepakolva 2-3 flakon tusfürdő meg ugyanennyi sampon és balzsam is, szeretek egyszerre többet venni hogy biztos legyen itthon. Van egy flakon intim mosdó, 4 féle arclemosó meg egy üveh tonik. Néhány borotvám is van meg 2 csomag szappan illetve egy bontott és egy bontatlan fogkrém+szájvíz (amit használok az a csap mellett van). Van egy flakon hajlakkom meg egy tégely hajpakolás plusz hajvégápoló. Most ezek jutnak csak eszembe.

2018. máj. 13. 01:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Fürdőben: tusfürdő, sampon, balzsam, zselés arclemosó, intim lemosó, ezek a kád mellett vannak. A csapnál fogkefék, fogkrém, kétféle folyékony szappan (egy antibakteriális és egy sima). Fürdőszoba szekrényben és polcokon: micellás víz, vattakorongok, nappali arckrém, szérum, dezodor, hintőpor, kézkrém, ajakbalzsam, parfümök, sminkcuccok (ezeket nem sorolom fel, sok van). Hálóban az éjjeliszekrény fiókban testápoló, éjszakai krém, szemkörnyékápoló, akajbalzsam. Ezenkívül még néhány ajakbalzsam és pici tégelyes Nivea krém van itt-ott a lakásban és az autóban is.
2018. máj. 13. 08:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Nagyon sok mert sajnos az vagyok aki soha nem használ el semmit és mindig új dolgokat vesz. Tele van ilyen félig elhasznált dolgokkal a fürdőm. Én minden ilyet tudok a fürdőbe tárolni mert egyedül élek.
2018. máj. 13. 09:41
 5/5 Metionin ***** válasza:
Smink cucc az 2 ilyen normál neszeszernyi, az utóbbi időben vagy nyertem vagy tesztelni kaptam mindenféle primert meg bb krémet, így most az kitölt egy külön neszeszert, pedig magamtól nem halmozom ezeket. Van egy bb krém meg egy púder amit mindig használok, fényvédő, szemceruza, szempillaspirál, 1 kis szemhéjpúder paletta meg vagy 6 rúzs. Körömlakkom viszont elég sok van. Ilyen tisztálkodási dolgokból egyszerre 1 van, testápoló, tusfürdő, sampon, balzsam, szappan, bőrradír, hajolaj, parfüm. A sminkcuccok neszeszerben a szobámban, a körömlakkok dobozban szintén, amit meg fürdés közben/vízzel kell használni, az a fürdőszobában van.
2018. máj. 13. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!