Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Sok cuccod van? És abból sok...

Sok cuccod van? És abból sok divatos?

Figyelt kérdés
Nem csak ruhákra , cipőkre gondolok, hanem sminkcuccokra, parfümre, ékszerekre! Pontos számot, márkát, írjatok léci!
2010. ápr. 14. 18:51
1 2
 1/14 anonim válasza:

hát van egy pár :D puma, nike cipő, gucci dzseki, gas, element, nike, retro, devergo pulcsik, rövid/hosszú újjú pólók, smog nadrág, felső,

Calvin Klein Obsession Night parfüm stb. :D

2010. ápr. 14. 18:58
 2/14 anonim válasza:
jah, és 16/f :)
2010. ápr. 14. 18:59
 3/14 anonim ***** válasza:

nagyon sok ruhám van, ötven százalékukat turkáltam valamerre, vagy magam varrtam, a többit zarában, c&a-ban vagy h&mben vettem, esetleg a londoni művésznegyed bolhapiacán, Camden Marketen. a bizsujaim bijou brigitte-esek, vagy magam gyártom őket.

nem követem a divatot, csak szemmel tartom, szeretem nézni a kifutók termékeit, főleg, ha van bennük egy kis dekadens művészet, de úgy öltözöm, ahogy nekem az tetszik, még ha furcsa is.

2010. ápr. 14. 19:03
 4/14 anonim ***** válasza:

(a parfümöm pedig Replay :) )

15/L

2010. ápr. 14. 19:03
 5/14 anonim ***** válasza:
nincs sok :S
2010. ápr. 14. 19:19
 6/14 anonim ***** válasza:
78%

Nincs sok ruhám mert semmi szükség rá hogy álljon halomra a szekrényben. Van vagy 5 pólóm, 3 nadrágom, 2 cipőm, 3 pulcsim. Néhány melegítő itthonra.

És nem divatosak, mert utálom a divatot, csak egymás utánzásáról szól. Mindenki Converseben meg csőgatyában, szánalmas már. Én inkább egyedi szeretek lenni. Az én cuccaimból a világon nincs még egy. Ékszereket nem hordok, csak olyat amit én magam csinálok.

2010. ápr. 14. 19:23
 7/14 anonim ***** válasza:
Huha,minden ruhám és kiegészítőm divatos.Kivéve a munkásruháim.Márkák:tally weijl,h&m,bershka,esprit,baby phat,mango,zara,mexx,terranova,cool cat,vannak butikos török ruháim.Ékszereim többnyire a kijkshopból veszem,de van tally weijles és actinos is.A parfümjeim gucci by gucci,lanvin rumeur,davidhoff cool water,mary kate and ashley olsen l.a style.Sminkek:lancome,bourjois,clinique,maybelline,max factor,astor,rimmel,loreal,esence,wild and more,nyx,h&m.Táskáim:Calvin Klein,Lancome,Marc Jacobs,esprit,tally weijl,Louis Vuitton és sok butikos.Cipőim pedig van haren,bestello,leonardo,tally weijl,action,kappa.Samponom loreal elseve és a spray is.Balzsam pedig John Frieda.Epilátor philips.
2010. ápr. 14. 19:30
 8/14 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat (:

nekem sztem átlagos mennyiség van..

kb. 7 gatya (fishbone, amisu, colosseum, philip russel de van pár kínais)

2 vastag öv (fishbone, kínais)

2 kockás öv (piacról)

4 napszemcsi

kb. 30 póló (vegyesen: kínais, fishbone, amisu, colosseum, philip russel, cherokee)

7 pulcsi (kínais, colosseum, fishbone, stb)

2 kardigán(cherokee, colosseum)

4 dorkó (deichmann, kínais, philip russel)

1 deszkás cipő (philip russel)

1 utcai sportcipő (deichmann de new yorkerben is volt egy időben)

sok-sok balerina és papucs:) sok parfümöm is van főleg Adidasos, sminkcuccokban főleg az Astorra meg a Maybellinere bukom, körömlakkban favorit a Moyra. Ékszereket Nübl-nől szoktam venni de innen-onnan vannak szal mindegyik máshonnan:) vannak divatsálaim is meg ilyenek

2010. ápr. 14. 20:06
 9/14 anonim ***** válasza:

Sminkek: alapozóból, korrektorból, púderből minőségit veszek (Vichy, Lancome, Clinique). Szempillaspirálom Lancome Hypnose, drága, de a legjobb. Szemhéjtusból, szemceruzából, szemhéjfestékből jöhet mindenféle, Müllerben az olcsóbbak közül is szoktam válogatni. Szájfények közül is mindegyik jöhet. A körömlakk is teljesen mindegy, ha szép a színe.

Ruhák: Szinte minden ruhámat a Zarában, Bershkában, Pull&Bearben, H&M-ben veszem, mert sokféle cucc van, jó a minőségük, divatosak, és nem is olyan drágák. Inkább sportosan öltözködöm, pl csőfarmer, Converse cipő / magasszárú cipő, póló, kapucnis pulcsi. Nagyon sok farmerem van (mindenféle: buggyos, feszülős, szaggatott, sima kék, fekete, sötétkék stb) és sok színes pólóm (mintásak és egyszínűek egyaránt + rövidujjúak, ujjatlanok). Imádom a kapucnis pulcsikat:) Egyik kedvencem a bőrdzsekim vagy a sima fekete széldzsekim. A táskákat is nagyon szeretem, főleg a sportosabbakat, pl Adidas Originals táskái, Nike táskák. Nagy ritkán hordok nőiesebb ruhákat, ha olyan kedvem van.

Cipők: A fent említett Converse Chuck Taylorok és a magasszárú cipők (Nike, Adidas stb) a szerelmeim:) Imádom a Footlockert, mert rengeteg egyedi cipő is van, pont az én stílusomban. Magassarkúból csak pár van, a Humanicban nagyon szép egyszerű és vagányabb darabok is vannak:) (Van, amelyik egész olcsó.)

Parfüm: Nemigen vagyok oda értük, de a csokis illatú (Chocolovers) az egyik kedvencem. Másik amit még szeretek: D&G - La rue de la fortune, mert édeskés illat, de nem az a vattacukros.

Ékszerek: Hát nem nagyon hordok ékszereket, inkább csak színes hosszú nyakláncokat (bizsuk), karkötőket (szintén bizsu), gyűrűt soha nem hordok (idegesít:D).

17:

2010. ápr. 14. 21:23
 10/14 anonim ***** válasza:
Bocsi, a 17L.
2010. ápr. 14. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!