Mondanátok véleményt az alakomról? Nagyon borzasztó? Elkezdtem sportolni, mozogni, fogytam 8 kilót, és tervezek még, csak kíváncsi vagyok, hogy most mennyire vállalhatatlan.
Van rajtad háj. Ez tagadhatatlan. De mivel csinálod azt, amit kell, miért szólhatna bárki egy szót is? Nem mindegy mit mondunk? Vállalhatatlan... Ugyan már. Az a vállalhatatlan, amit te annak gondolsz. Mert valakinek úgyis ez fog tetszeni.
(Mondja ezt az, akinek 1 éve rombolja az önbizalmát az alakja, emellett fogyózok és heti 7x sportol).
Nyilván, az a jó, minden logikát és szempontot követően, ha valaki izmos, ezért ne a mérleget figyeld, hanem a tükröt.
Szia! Először is gratulálok a teljesítményedhez ès az akaratodhoz! Csak így tovább!
Másodszor abszolút nem vállalhatatlan. Annyit javaslok;hogy a fogyás mellett sok vizat fogyasssz es akkor a bőröd is egészségesen fiatalos es sima marad!
A legfontosabb,hogy a teljesítmény és önmagad szeretete lebegjen a szemed előtt :)
Kb. 15 kilót le kellene adnod. A lehetőség megvan benned, hogy jó alakod legyen. Ha intenzíven edzeni kezdesz, jövő nyárra összejöhet.
Most így kell vállalni, azzal együtt, hogy edzel keményen. Egyre jobban érezni fogod, hogy kell a mozgás.
17 vagyok, szóval reménykedem, hogy a bőröm azért még alapból is fiatalos marad. De igyekszem figyelni, hogy eleget igyak. :D
Egyelőre nem tudom értékelni a teljesítményt, szóval nem akarok leállni. Köszönöm szépen a válaszokat, mentek a kezek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!