Nagyon csúnya? Jár valaki hasonló cipőben?
Figyelt kérdés
165 cm vagyok, és 39-40-es cipőket hordok, de van amiből 41-es is kell😖
Utálom a lábaimat. Nagyon irigylem az olyan lányokat akik picike, aranyos lábakon élnek és minden cipő jól áll nekik. Tényleg nagyon csúnya ha valakinek ilyen csónakjai vannak?
14/L
2018. máj. 7. 20:23
1/11 anonim válasza:
Nem csúnya, nekem is 40-es tornacipő kell, pl, és? Magas lány vagyok (170 cm), nem tipeghetek 36-os lábakon.
Ez van, az a vicc, hogy a párom lába is 40-41-es (166cm)
2/11 anonim válasza:
Nem csúnya, sokkal inkább különleges :)
Pedig még csak lábfétises sem vagyok.
3/11 anonim válasza:
És 13 éves vagyok 188 cm és 44-45 ös lábam van. Átérzem a problémádat.
4/11 anonim válasza:
Ez dobta a gép, de ez nem olyan borasztó, mondom ezt férfi szemmel. Ha 45-ös lenne ehhez a magassághoz, hááát... Anyukámnak 160 cm-hez volt kb ekkora lába, őt sem zavarta, meg apukámat se abban, hogy összehozzanak engem. :)
5/11 TappancsMancs válasza:
Válassz olyat ami jól áll. Ez nem lábmérettől függ.
6/11 anonim válasza:
Nekem is nagy lábam van, nagyobb a tiédtől. L.
7/11 anonim válasza:
168cm vagyok és 41 es a lábam. Én sem szeretem 😬
8/11 anonim válasza:
A nagymamám szerint a lábunk mindig belenyúlni vagy épp igazodik a cipőhöz. Úgyhogy semmiképpen ne hordj nagyobb cipőket. És amúgy nem csúnya nekem pl az a bajom hogy túl kicsi
9/11 anonim válasza:
Én is 168 cm vagyok 40-41-es mérettel és mindig kínosan érzem magam, hogy úristen mit gondolhatnak majd ha meglátnak.:D
Jó azoknak, akik bármilyen cipőt felvehetnek aranyosnak számít.:(
Legalábbis az ilyen a 37-38-39-es átlag
10/11 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!