A lábamon csúnya hegek vannak mert régebben kipattogtam a borotválkozástól és kikapartam őket, itt a nyár és szeretném hogy szépek legyenek a lábaim. Tudtok-e olyan modszert vagy krém et amitol megszépülhet a lábam? (pl testapolo vagy hasonló kencék)
Figyelt kérdés
2014. jún. 16. 09:32
1/4 anonim válasza:
Bőrradírozd hetente kétszer és fürdés után kend be magad babaolajjal és úgy törölközz meg.
2/4 anonim válasza:
ha borotvát használsz akkor meg mindenképpen használj borotvahabot vagy zselét... a pengéje legyen éles.
3/4 anonim válasza:
Hegekre AHA savas hámlasztó kencék a hatásosak. Vagy dermarolleres kezelések. Más nem igazán. De mivel gyakran nem szabad használni egyiket sem, így nem hiszem hogy idén nyáron helyre fog jönni már. Hamarabb kellett volna ezt elkezdeni kezelni.
4/4 anonim válasza:
Nekem is heges a lábam,de nem borotvától,hanem sebektől!Én a gyümölcssavas hámlasztást tudom ajánlani.(kozmetikusoktól kérd)Én is ki fogom próbálni most nyáron.Ja és körömvirágkrémet is használj,halványítja!+AHA hámlasztó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!