Török Brigi kérdése:
A túlzottan kiszedett szemöldök visszanő és mennyi idő alatt?
Figyelt kérdés
Mindíg is magamnak szedtem csipesszel.Szép szokott lenni de mostanában több alkalommal is elrontottam és mostmár nagyon vékony.Pedig amúgy szép volt.Félek hogy így marad.Olvastam hogy egy idő után nem nő vissza.2018. máj. 1. 12:04
1/3 anonim válasza:
Ha csak egy-két alkalommal szedted ki jobban, akkor vissza fog nőni. Addig is ha zavar, használhatsz szemöldökceruzát.
2/3 anonim válasza:
Emberfüggő szerintem, én ismerek olyat akinek pár hónap túlszedés után évek múlva se nőtt vissza sok helyen. De neki elég gyenge és vékony is a szőr. Nekem nagyon erős szálú és vastag alapból. Évekig csíkra szedtem anno de még most is visszanő az egész ha nem tartom rendbe. Ricinusolajjal rásegíthetsz, bár szerintem pár alkalom után vissza fog az nőni rendesen.
3/3 A kérdező kommentje:
Nekem sem vastag szálú a szemöldököm.Remélem visszanő majd.Volt már ilyen párszor akkor visszanőtt.Kb 4-5 alkalommal az elmúlt két évben.csak olvastam hogy egy idő után nem nő vissza.
Nagyon köszönöm a válaszokat.😌
2018. máj. 1. 13:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!