Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért van hogy a hírességeknek...

Miért van hogy a hírességeknek visszanő a kiszedett szemöldökük? :D

Figyelt kérdés
Eléggé buta kérdés, de rengeteg külföldi híresség (pl. Christina A.) képén lehet látni hogy régebben, amikor egészen fiatalok voltak totál kiszedett egyszál vastagságú szemöldökük van, most meg (mivel már az a divat) szép dús. Biztos ki van egészítve festékkel, de látszik hogy szőrből (is) áll. "Nekünk" mindig azt mondja mindenki hogy nem nő vissza teljesen ha már egyszer kiszedted. Én is még 14 évesen szedtem ki nagyon vékonyra mert azt hittem nagyon ügyes vagyok és menő. És nem nő vissza teljesen. Ők hogy csinálják?

2013. aug. 26. 21:12
 1/9 anonim ***** válasza:
Szőrbeültetés? :DD
2013. aug. 26. 21:15
 2/9 anonim ***** válasza:
A szemöldök ugyanolyan szőr mint bárhol máshol a testeden, ugyanúgy visszanő ha nem nyúlsz hozzá jópár hétig. Én több mint 10 évig szedtem cérna vékonyra, most növesztettem vissza normálisra. 6 hét alatt visszanőtt teljesen.
2013. aug. 26. 21:16
 3/9 A kérdező kommentje:
úgy néz ki egyénfüggő. Én 5 éve kenem ricinusolajjal és nem szedem (csak ahol muszáj) de nem nő teljesen vissza.
2013. aug. 26. 21:18
 4/9 A kérdező kommentje:
Igaz, szőrbeültetés létezik. Eszembe sem jutott :D
2013. aug. 26. 21:18
 5/9 anonim ***** válasza:
nem vagyok híresség de 12 évesen kiszedtem nagyon durván vékonyra és nekem pár hónap alatt visszanőtt...
2013. aug. 26. 21:27
 6/9 anonim ***** válasza:
nekem is visszanől és nem vagyok híresség
2013. aug. 26. 22:04
 7/9 anonim ***** válasza:
én is régen elég vékonyra szedtem,azt hittem csinos de mai szemmel már látom milyen gáz volt:D de nekem is visszanő elég hamar
2013. aug. 26. 22:07
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem is volt már cérnavékony mégis visszanőtt :)
2013. aug. 27. 07:08
 9/9 anonim válasza:
Ez miért olyan furcsa?:) Nekem is volt vékony szemöldököm és ugyanúgy visszanő,akármilyenre szedem ki.
2013. okt. 9. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!