Tudnom kell, hogy férfiként vagy nőként állítasz ilyet :D
A párom minap kérdezte, hogy gáz-e és zavar-e egy kis bőrkeményedés a talpán és azt mondtam egyáltalán nem érdekel és nem gáz.
Kérdeztem: és az enyém téged? Érdekel?
A válasz nem :D
Tehát őt sem érdekli.
Ha meg ágyba kerülünk az már úgyis fürdés után van.
Én néha szoktam érezni egy kicsit, hogy keményebb a talpamon a bőr, de fürdés után annyira puha lesz...
Attól függ mennyire vészes...
Persze akinél súlyos a helyzet és így megy utcára és el sem takarja az még igénytelen is.
2018. ápr. 29. 12:20
3/11 anonim válasza:
*, nem tesz ellene semmit
2018. ápr. 29. 12:21
4/11 anonim válasza:
Szerintem nem gáz. Amúgy szeretettel gratulálok, épp ez volt a 100. akalom, hogy megkérdezted. :-)
2018. ápr. 29. 12:21
5/11 anonim válasza:
Szerintem nem az, nekem tetszene az is, szívesen ápolnám.
2018. ápr. 29. 12:25
6/11 anonim válasza:
Elképzelem ahogy elhajtasz teljesen szép, formás testű nőket miután levetkőztetek, "sajnálom, de a talpad bőrkeményedéses" indokkal.
Sheldon, maga az?
2018. ápr. 29. 12:38
7/11 anonim válasza:
Nyaron papucstol es szandatol, gyorsabban lesz az, akkor gaz ha te tartod el a not es csak az a dolga, hogy pedikuroshoz jarjon.
2018. ápr. 29. 12:39
8/11 anonim válasza:
Shelldon! Leonard tud róla hogy te itt gyakori kérdésekre irogatsz ki kérdéseket? Csak mer még mindog rögögne.
2018. ápr. 29. 13:07
9/11 anonim válasza:
Szerintem ez tényleg igénytelenség, annyi lenne a dolga, hogy fog egy sarokreszelőt meg dörzsis krémet és átdörzsöli zuhany közben, majd bekeni hidratáló krémmel. Aki ennyire nem képes...hát, az tényleg igénytelen.
2018. ápr. 29. 13:15
10/11 anonim válasza:
Igen, szerintem is gáz!
Egyéjszakásnál nem zavar, de tartós kapcsolatnál mindenképpen szóvá tenném, mert szerintem ez az igénytelenség megnyilvánulása!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!