Miért nő bajszom? Mivel tudom eltüntetni? 20/L
Figyelt kérdés
Csak gyantázással, vagy hormonkezelés is használhat? Csipesszel nincs türelmem, mert a szám két szélén van kb egy négyzet cm felületen, meg nem túl erős szálak. Nem nagyon feltűnő, de közelről eléggé látszik és engem zavar.2018. ápr. 25. 06:28
1/4 anonim 

válasza:

Szőkítést ajánlok. A DM-ben lehet kapni kifejezetten erre a célra megfelelő szőkítő krémet.
2/4 anonim 

válasza:

Nekem is látszik közelről vagy fényben az egyik oldalt. Láttam már rosszabbat, őket se zavarta, én minek stresszeljek. Viccelődtek már vele páran, többek között párom. Néha, ha unatkozom, akkor csipesszel kitépkedem egy részét. Kentem rá szőrtelenítőt, arra begyulladt a bőröm. Mondjuk a tépkedés se tetszett neki. Egyébként pedig kit érdekel, nem foglalkozom vele. Ember vagyok, miért szégyelljem, olyan baromság ezzel ennyi időt eltölteni.
3/4 anonim 

válasza:

Nekem is van, de nem csinálok belőle lelki problémát. Néha leszedem krémmel, sőt borotváltam is már le, de ez ritka. Általában hagyom úgy ahogy van.
4/4 anonim 

válasza:

Antiandrogen hatású szerek, pl fűrészpálma, fodormenta tea. Amúgy meg ne borotváld, se szőrtelenítő krém, hanem gyantazd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!