Legyantaztam a bajszom, és megégett. És fáj. Hogyan tudom 1 nap alatt eltüntetni? Legalább annyira h kimerjek menni az utcára. Csak egy kicsit elég lenne ha halvanyodna
Figyelt kérdés
2014. júl. 19. 08:22
3/9 A kérdező kommentje:
És akkor most te vicces voltál mi? Rendes értelmes emberektől kértem rendes választ. Nem hülye eszetlen kisgyermekektől
2014. júl. 19. 12:08
4/9 hooligirl98 válasza:
Tegyél rá jó vastagon tejfölt és hagyd rajta olyan 15-20 percig, vagy amig el nem tűnik :) Mi ezt használjuk hónapok óta és tényleg beválik! :) Volt hogy elég nagy eseményre kellett mennem és előtte olyan háromnegyed órával tudtam csak leszedni mert úgy jött ki az időmből, de a tejföl szinte azonnal leviszi a pirosságot és az égett érzést is elmúlasztja :) (Csak ne nyalogasd le :D Mert én csináltam már olyat is amikor már nagyon unatkoztam :D ) Remélem tudtam segíteni, majd írj hogy bevált-e :)
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi.. :) és szerintem nem fogom lenyalni mert nem szeretem :) tényleg köszi :)
2014. júl. 19. 19:09
6/9 anonim válasza:
Nyugtató aloét kenj rá,de megégetted,szóval nem nagyon javasolt más.
7/9 hooligirl98 válasza:
Majd tudósíts hogy bevált-e valamelyik :)
8/9 anonim válasza:
Égésre nem szabad tejfölt kenni, az csak hűsít, de nem jó a bőrnek. Akkor már inkább jegeld ha nincs égésre való krémed, aloe verád vagy hasonlók. Legközelebb pedig a bajszodat ne gyantával szőrtelenítsd.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkitől:) nem is fogom legközelebb gyantázni :/ amúgy rákentem a tejfölt, de nem lett jobb csak egy kis ideig nem fájt de utána megint.. Aztán a többi választ nem rég néztem meg, amikor már kezdett jobb lenni.. De inkább nem kentem semmivel a tejföl után, mert úgy gondoltam h nem kenem össze minden felével, had gyógyuljon magától.. Persze utcára úgy mentem ki h takartam ( inkább csak próbáltam)de még így is sokan megkérdezték hogy mi lett az arcommal.. :D
2014. júl. 20. 23:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!