Hogyan szépítsek magamon?
Pontosan három hét van addig és szerintem kemény edzéssel lelehet fogyni ha nem is 7 kilót de legalább 3-at.Pattanás is megoldható csodaszerekkel.Ezzel egyben segítek azoknak akiknek szintén kevés,rengeteg vagy akármennyi pattanásuk van.A három "csodasazer" közül a legolcsobb a szódabikarbóna+citromlé azután szódabikarbóna+méz talán ez az egyik kedvenc csodaszerem, a méz megakardályozta,hogy pattanásaim legyenek és a szódabiarbóna ha beledörzsölöd az arcodba akkor lehámlasztja az elhalt bőrselyteket amellyel azt éreed el,hogy elűnjetek a régi/új parranásaid.Aztán van egy nem annyira természetes csodaszer a Felhőmaszk de az miteszerek,pattanások ellen is jó és méghozzá puhítja a bőrt.De vigyázzatok,mert vannak hamis termékek ezért csak innen rendeljetek:
Használata:
1.Tisztítsd le az arcod és vidd fel a krémet a kiszerelésben található spatulával
2.Várj 10-15 percet, amíg teljesen felhabosodik és kifejti a hatását
3.Töröld le egy szivaccsal vagy törölközővel, majd most le bő vízzel
Remélem tudtam segíteni a velem együtt küzdő tiniknek,nőknek,férfiaknak:)
De jó, hogy neked az ilyen homemade csodaszerek működnek. Irigyellek, komolyan :D
Nekem csak a bőrgyógyász által kevert gyógyszeres krém segít egy kicsit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!