Meglehet változtatni ezeket magamon?
Sziasztok!
Van rá lehetőség, hogy természetes úton/módon megváltoztassam magamon ezeket a tulajdonságokat?
Már egy ideje idegesít, hogy fal fehér vagyok. És nem csak nyáron... Szóval, "fal fehér" bőrszínből kiindúlva, mennyire lehetne lebarnulni, és milyen szinten? Persze nem ősszel fogok kifeküdni napozni :D.
A másik kérdésem, a hajszínemmel kapcsolatos lenne.
Az eredeti hajszínem világos barna/sötétszőke (ki minek látja). Azt hallottam, hogy a hagymával lehetne sötétíteni néhány árnyalatot a színén.
El lehetne érni vele ezt, vagy hasonló hatást??
Nem szeretnék, festetni, mivel még szerintem fiatal vagyok hozzá. Ha valakinek van más ötlete, szívesen meghallgatom. A " fogadd el magad" v "ne változtass magadon" kommentem kérem kíméljenek.
16/L
Természetes úton..? Nos,ha albínó vagy akkor a barnítókrém segíthet. A hajat pedig festékkel lehet festeni, mással nemnagyon. Rettenet gagyi lesz. 40-50 éve az akkori öregek próbálkoztak dióval meg ilyesmikkel. Már egy sem él közülük
Tehát a válasz: NEM
De miért nem jó így, ahogy van? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!