Mennyire nevetséges szerintetek az ilyen piros haj?
Nyilván ez attól is függ, hogy kinek hogy áll, én ebben a tekintetben szerencsére alapból elég kisfiús, lányos vagyok, tehát nem lenne annyira meghökkentő rajtam.
Szerintetek?
18 éves fiú vagyok egyébként.
Ha látok punkokat (bocsi ha rosszul írtam) ilyen hajjal fel se tűnik hogy színes, mert annyira megszokott tőlük. Rajtuk jól áll. De van egy lány a suliban, úgy öltözködik mint egy szürke kisegér, és színes a haja. " Nem nem és nem ez valahogy nem passzol" gondoltam a fejemben. A lány nem is látszott, csak a színes haja, mintha egy színes hajjal járnék iskolába, szegény lány olyan unalmas mellé, észre sem veszem.
És függ még az arcodtól is, hogy milyen a színtipusod. A képen látható férfinak jól áll. De ha te olyan színtipusba tartozol amihez nem illik, akkor sápaszthat, vagy lehet hogy rákvörös lesz a fejed tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!