Mennyire nevetséges szerintetek az ilyen piros haj?
Figyelt kérdés
Nyilván ez attól is függ, hogy kinek hogy áll, én ebben a tekintetben szerencsére alapból elég kisfiús, lányos vagyok, tehát nem lenne annyira meghökkentő rajtam.
Szerintetek?
18 éves fiú vagyok egyébként.
2018. ápr. 10. 17:38
3/12 anonim válasza:
Ha tetszik, fesd be! Max 10 mosás és kijön, ha nem tetszik kimosod
4/12 anonim válasza:
egy rocksztárnak oké, hétköznapi emberen nagyon feltűnő, hogy rossz vagy jó értelemben az egyénfüggő, nekem például nem tetszik.
5/12 anonim válasza:
Ha rocksztárvagy vagy punk, akkor teljesen jó. De ha egy hétköznapi ember, nem is hozzáillő öltözködéssel akkor nagyon gáz
6/12 anonim válasza:
Ne csinájj bohocot magadbol :/ 25/N
9/12 anonim válasza:
40 éves nő vagyok, rózsaszín és kék is szokott lenni a hajam, piercing, tetkó, vezető mérnök vagyok, senki nem tart nevetségesnek a hajam színe miatt
10/12 anonim válasza:
Ez nem a my chemical romance front embere,vagy ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!